Taiko Amsterdam | Sterrenchefs gaan de keuken in

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Taiko Amsterdam viert zijn 5 jarig bestaan! En dit jaar pakken ze extra groot uit. Executive chef en ras-Amsterdammer Schilo van Coevorden maakt er het hele jaar een bijzonder feestje van en nodigt vijf topchefs uit om met hem te komen koken in dit jubileumjaar. 

Die vijf chefs zijn niet de minste. Zo zal Albert Adrià, bekend van PAKTA, El Bulli en El Barri, aftrappen en deze november al naar Amsterdam komen! 

Taiko Amsterdam Restaurant

Exclusive four-hands dinner

Schilo van Coevorden wil in dit jaar terug naar zijn roots en zijn grote inspiratiebronnen. Hij trap zoals gezegd af met Albert Adria, die op 3 en 4 november komt koken in Taiko Amsterdam. 

 

De beide chefs zullen op die dagen een ode brengen aan Nikkei Cuisine. Reserveren voor deze exclusieve four-hands dining experience kan helaas niet meer, inschrijven voor de wachtlijst wel. Dat kan hier. 

 

albert adria - Taiko Amsterdam

"Dit jubileumjaar komen diverse chefs uit de absolute wereldtop van de gastronomie naar Taiko. Verschillende chefs uit diverse disciplines die mij in mijn loopbaan hebben geïnspireerd. Een eer om met deze grootheden te mogen koken."

Schilo van Coevorden

Pak je agenda er maar bij!

Helaas dus nu al achter het net gevist. Pak dus snel je agenda want er komen nog een aantal grootheden naar de hoofdstad. Daar wil je bij zijn!

Aangekondigd: 

 • Hisato Hamada | februari
  In februari is het de beurt aan de autodidactische chef Hisato Hamada, mastermind achter de 180 dollar kostende sandwich ‘wagyu katsu sando’ en mede-eigenaar van het Japanse restaurantconcept Waygumafia.
 • Gérald Passedat | maart
  Drie-sterrenchef Gérald Passedat, eigenaar van Le Petit Nice en volgens van Coevorden ‘s werelds beste vis-chef, komt in maart naar
  Taiko om met Schilo te koken.
 • Bobby Geetha | april
  In april komt topchef Bobby Geetha naar Taiko. Geetha is tegenwoordig als corporate executive chef van Asha’s verantwoordelijk voor 18 restaurants in Engeland en het Midden-Oosten.
 • …..
  De laatse chef houdt Schilo een verrassing en zal later dit jaar bekend gemaakt worden.

Boeken voor deze events via TockTix!

Tunes Bar gaat verder als Taiko Bar

En er is meer nieuws. De welbekende Tunes Bar – ook onder het dak van het Conservatorium Hotel – gaat verder onder de naam Taiko Bar. 

Ook hier een grote liefde voor Aziatische producten. Wordt verleid met Japanse whiskeys, gins en Asian inspiced cocktails! Daarnaast zijn hier nu ook de verfijnde snacks uit de Taiko Cuisine te vinden.

Dus geen plekje kunnen bemachtigen in het Taiko restaurant? Neem dan hier eens een kijkje.   

 

Beide bevinden zich in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. 

Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam
+31 (0)20 570 0000

 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?