We zitten er helaas weer met z'n allen in: een lockdown. Natuurlijk niet de beste manier om 2022 mee te beginnen, maar we moeten er het beste van het maken. En gelukkig heb ik het perfecte uitje voor jullie tijdens deze lockdown: Take-Away wandelingen!

Uitje dat wél kan

Het grote voordeel van de Take-Away wandelingen is dat het een uitje is dat volgens de maatregelen wél kan. Nu (bijna) alles weer gesloten is, zijn veel leuke uitjes niet meer mogelijk en zitten we allemaal weer thuis. Helemaal niet leuk, dus tijd om er weer op uit te gaan!

Wandelen en eten

Eventjes de beentjes strekken buiten en een dosis vitamine D binnenhalen. Waar een wandeling wel niet allemaal goed voor is! Tegelijkertijd ontdek je een stad bij jou in de buurt, of juist totaal ergens anders, en geniet je van een heerlijk hapje. Wat wil je nog meer?

Bijkletsen

De Take-Away wandelingen loop je geheel in eigen tempo met de mensen van jouw gezelschap. De perfecte manier om dus weer even lekker bij te kletsen met je moeder, vriendin, collega, buurman, of met wie je ook maar gaat wandelen.

Steun de horeca

En tot slot zijn de Take-Away wandelingen een goede manier om de horeca te steunen. Het is een harde klap voor de horeca om weer dicht te moeten, maar met deze wandelingen kan je ze steunen. Zij hebben weer wat te doen en jij kan genieten van hun lekkere gerechten, klinkt als een win win situatie, toch?

Ben je nu helemaal ready voor zo'n heerlijke Take-Away wandeling? Klik hier voor alle data en steden en boek!

Take-Away hapje