Thaise kip wraps recept
Course: Lunch, Avondeten, SnackCuisine: Mexicaans
Portie
4
WrapsBereidingstijd
20
minutesIngrediënten
4 wraps
2 cm gember, geraspt
1 teen knoflook, geraspt
1/2 groene peper, fijn
200 gram kippendijen, in kleine stukken
rode paprika, in reepjes
een scheut sojasaus
2 el ketjap manis
100 gram taugé, schoon
4 lente uien, in ringen
1 limoen, rasp en sap
1/2 bosje koriander
Zo maak je het
- Verwarm een wok of koekenpan. Voeg olie toe en de gember, knoflook en peper aan. Voeg na twee minuten de kip toe bak de kip bruin.
- Voeg na zo’n drie minuten de paprika toe. Blus af met de sojasaus en ketjap. Schep het mengsel zo nu en dan even goed door en bak de kip vlug en op hoog vuur gaar.
- Controleer of de kip gaar is. Haal de wok van het vuur. Meng de lente ui, koriander en het sap en rasp van de limoen erdoor. Proef even of de mix nog peper en zout nodig heeft.
- Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking. Beleg de wraps met de kip en groenten en steek er een prikkertje door. Eet smakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Tag @wijnspijs op Instagram.