Tomatensoep met ballen is een echte klassieker en een favoriet van jong en oud.
Tomatensoep met ballen is voor mij het ultieme comfort-food. Een herkenbaar gerecht dat vooral in de koude maanden op tafel wordt gezet. Ik ken bijna niemand die geen fan is van een heerlijk kopje warme tomatensoep. Of je er van geniet als tussendoortje of het serveert bij het avondeten, met dit recept kan het bijna niet misgaan.
In Rachel Allen's kookboek Soep. Bouillon. Brood staat soep centraal. Gepaard met uitgebreide en gevarieerde broodrecepten heb je met dit boek tijdens elk seizoen van het jaar de perfecte maaltijd.
Klik hier als je liever klassieke tomatensoep wil maken? Of ga je voor een van onze andere soeprecepten?
Tomatensoep met ballen uit Soep Bouillon Brood van Rachel Allen
- Auteur | Rachel Allen
- Fotograaf | Maja Smend & Joanne Murphy
- Uitgever | Penguin Books Ltd
- Release | 23 maart 2022
- Bekijk de prijs hier op Bol.com
Grote kans dat je wel eens van Rachel Allen hebt gehoord. Deze Ierse chef doet het allemaal. Naast kookboeken schrijfster en tv-chef geeft ze les op Ballymaloe Cookery School in County Cork, Ierland. Ze schreef al vele boeken. Onder andere Rachel's Everyday Kitchen, All Things Sweet en Easy Meals zijn pareltjes uit haar repertoire.
In haar boek Soep. Bouillon. Brood. (Soup. Broth. Bread) laat Rachel zien dat je met soep alle kanten op kan. Voor elk seizoen kun je bij haar terecht voor een heerlijke soep. Dan vraag je je misschien af: "Waar komt het brood in de titel vandaan"? Naast tientallen soepgerechten, vind je in dit boek verschillende broodrecepten om er bij op tafel te zetten.