6 x Bruisend Bussum | Cityguide

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Bussem bubbelt en bruist. Wisten jullie natuurlijk allang. Maar wisten jullie ook dat er het ene na het andere coole restaurant opent. Tijd voor een update dus. Dit zijn onze favoriete restaurants in Bussum.

Faulk

Smaken uit de buurt worden op tafel getoverd door mensen met een boel liefde voor het vak. Zonder hoogdravend of ingewikkeld te worden, wordt er hier heel wat vakkennis gedeeld. Alle gerechtjes zijn klein en perfect om te delen. Tip, ga er eten op try-out tuesday en krijg 25% korting. Echt helemaal mooi.

Faulk
Herenstraat 26, Bussum

6 restaurants die allemaal hun beste wijnspijs
combinatie serveren op één zondagmiddag?
Het kan en jij kunt er bij zijn! ➡️
Tijdens
de WijnSpijs Wandeling.

Streetfood City

In het gezelligste horecastraatje van Bussum is een mooie tent vol streetfood rijker. Streetfood verrast met pit en niet al te subtiele smaken. Het is prikkelend, vrolijk en kleurrijk. En meestal kun je het fantastisch delen. Ook hier! De sushiplateau’s zijn befaamd en mag je zeker niet overslaan!

Streetfood City
Kapelstraat 15, Bussum

D’ Oude Brink

Dit is misschien wel precies van Bussum heeft gemist. Een heerlijke knusse zaak waar met liefde bediend wordt. De sfeer is gemoedelijk en gastvrij. Net als de menukaart. Prachtig interieur met grappig details. En lekker mensen kijken natuurlijk.

restaurant-bussum-oude-brink

D’ Oude Brink
Brinklaan 62, Bussum

Atlantique

Prachtig mooie viszaak waar het heerlijk genieten is, want alle punten staan op de i. Wanneer je werkt met de meest verse producten zoals hier, blijft dat nooit lang onopgemerkt. Beter kun je maar even reserveren. Houd je niet van vis, no worries, er zijn ook andere gerechtjes van diezelfde fantastische kwaliteit.

Atlantique
Kapelstraat 15A, Bussum

Ontdek deze 6 allemaal tijdens de WijnSpijs Wandeling!
Kaarten zijn alleen te koop in de voorverkoop en haal je hier.

Leuk

Ga je op stap met dit kids? Dan kun je niet om LEUK heen. Zo leuk! Aan de kinderen heb je geen kind meer (sorry) , want er is een bioscoop, speelruimte en soms zelfs een goochelaar aan tafel. Dat is nog eens relaxed.

Leuk
Kapelstraat 32, Bussum

De Gasterij van Bussum

In de voormalige “Blue Note” wordt je nu verwend met lekkere klassieke gerechten en service met een hoofdletter S. Op de kaart van die all time favorites, waardoor je nooit kunt kiezen. Gelukkig hoef je het voor de prijs niet te laten en voelt iedereen zich hier thuis. Morgen weer!

De Gasterij van Bussum
Vlietlaan 52, Bussum

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?