Uit eten in Purmerend? Dit zijn de leukste hotspots

Op zoek naar een leuke plek om te dineren of lunchen in Purmerend? Wij zetten de leukste restaurants van Purmerend voor je op een rij. Van top terras tot fine dining. Hier vind je het allemaal.

Tabasco

Heerlijke tent waar je de echte swingende Zuid Amerikaanse sfeer en smaak meekrijgt. Beroemd zijn de tapas en sangria, maar er is veel meer te beleven. Bijvoorbeeld die Cote du Boef, daar komen we zeker voor terug.

Tabasco
Koemarkt 37
Purmerend

De Stallen

Charmant pand, waar je nu terecht kunt voor waanzinnig mooi vlees van de Big Green Egg. Deze voormalige veestallen zijn prachtig verbouwd, terwijl grappige en authentieke details gespaard zijn. De keuken is heerlijk simpel, what you see is what you get. Gewoon heel goed eten en streetfood. Wij houden er van.

De Stallen
Koemarkt 54
Purmerend

Nieuw in Purmerend! De WijnSpijs Wandeling! Ontdek hier wie er mee doet en hoe je aan kaarten komt. De lekkerste restaurants ontdek je zo op een heerlijke zondagmiddag. Ga mee!

Kozee

Elke dag vanaf twaalf uur staan hier de deuren wagenwijd voor je open. Phil en Marjolein brengen de mooiste producten in een relaxte omgeving met liefde naar tafel. En natuurlijk past daar een passend glas prachtige wijn bij.
Dinsdag en woensdag gesloten, want dan gaan ze zelf uit eten.

Kozee
Koemarkt 28
Purmerend

By Bardot

Bardot is natuurlijk van icoon BB – Brigitte Bardot. Denk aan het strand van Saint Tropez met gestreepte bikini’s, een terras in Parijs om met een mooi glas Bourgogne mensen te kijken en oesters slurpen op de markt. Bardot is klassiek, klasse en elegantie.
Hier bij Bardot proberen ze dat gevoel over te brengen. De Franse manier van leven. Joie de Vivre, waar heel goed eten, heel normaal is.

By Bardot
Koemarkt 29
Purmerend

Roast Purmerend

Op de gezellige Koemarkt vind je ook Roast. Voor sushi lovers een plek om direct naar binnen te rennen, deze zijn bijzonder lekker! Ook wanneer je niet zo’n viseter kun je een fijn plekje zoeken op het leuke terras. Er zijn ‘Roast’ chickens,

Roast Purmerend
Koemarkt 21
Purmerend

BRASA bar en kitchen

Hier bij deze pas geopende hotspots hebben ze er ongelooflijk veel zin in. Alle dagen open vanaf 9 in de ochtend, en van barista koffie tot diner van de Josper, overal is over nagedacht. Aan de bar ben je op de juiste plek voor een goeie borrel en kijk je zo de keuken in. Super leuk!

BRASA bar en kitchen
Koemarkt 25
Purmerend

Verder lezen? Wellicht vind je dit ook leuk:

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Simple Share Buttons