Uit eten in Voorburg? Dit zijn de leukste spots voor lunch en diner!

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Op zoek naar een toffe plek voor koffie en taart? Liever lunch of diner in Voorburg? We zetten onze favoriete spots op een rij. Dit zijn de leukste restaurants van Voorburg, hier komen we graag! Jij ook?

Fruits de Mer

Fruits de Mer is de tweede zaak van chef Stephan Nihot. Hier in deze prachtige zaak kan hij zijn passie voor seafood kwijt. Niet alleen vis liefhebbers komen naar Fruits de Mer, ook carnivoren worden bediend met prachtig gerijpt vlees.

Fruits de Mer
Herenstraat 16
Voorburg

Eigenwijz

Fijne plek voor – eigenlijk de hele dag! Van lunch tot borrel en diner. Je vindt het hier allemaal. Leuke kaart die vaak wisselt en verrassende en betaalbare gerechten op de kaart heeft. Voornamelijk geïnspireerd op de Nederlandse, Britse en Franse keuken.

Eigenwijz
Kerkstraat 52
Voorburg

Donati

Bij Donati – van dezelfde eigenaar als Fruits de Mer – ben je aan het juiste adres voor het lekkerste uit de Italiaanse keuken. Geen pizza, maar wél de mooiste pasta’s, verse risotto, pesce en carne. Ook een hele fijne wijnkaart met de nodige Italianen erop, en her een der een verdwaalde Fransoos.

Donati
Parkweg 55
Voorburg

De Koepel

Op een prachtige plek midden in het park vind je een sprookjesachtig restaurant – bruiloft materiaal mensen – omringd door metershoge oude bomen en onder mooi groen. Het menu is van uitstekende kwaliteit en bestaat onder meer uit het ”koepelmenu” en verschillende wijnarrangementen. Echt heel sympathiek.

De Koepel
Oosteinde 1
Voorburg

Papermoon

Al jaren bekend als een van de beste restaurants van Voorburg. De kaart hangt op de klassieke Franse keuken met hier en daar een uitstapje naar de Aziatische keukens.
Echt een sjiek en verfijnd restaurant, met een klassieke wijnkaart en een elegant menu. Perfect voor eerste date, zakenlunch of diner met de schoonouders.

Papermoon
Herenstraat 175
Voorburg

De Heeren van Huygens

Net nieuw aan de Herenstraat is het Grand Cafe De Heeren van Huygens. Binnenkort zeker proberen dus!

De Heeren van Huygens
Herenstraat 66
Voorbrug

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?