Uit eten in Voorburg? Dit zijn de leukste spots voor lunch en diner!

Op zoek naar een toffe plek voor koffie en taart? Liever lunch of diner in Voorburg? We zetten onze favoriete spots op een rij. Dit zijn de leukste restaurants van Voorburg, hier komen we graag! Jij ook?

Fruits de Mer

Fruits de Mer is de tweede zaak van chef Stephan Nihot. Hier in deze prachtige zaak kan hij zijn passie voor seafood kwijt. Niet alleen vis liefhebbers komen naar Fruits de Mer, ook carnivoren worden bediend met prachtig gerijpt vlees.

Fruits de Mer
Herenstraat 16
Voorburg

Eigenwijz

Fijne plek voor – eigenlijk de hele dag! Van lunch tot borrel en diner. Je vindt het hier allemaal. Leuke kaart die vaak wisselt en verrassende en betaalbare gerechten op de kaart heeft. Voornamelijk geïnspireerd op de Nederlandse, Britse en Franse keuken.

Eigenwijz
Kerkstraat 52
Voorburg

Donati

Bij Donati – van dezelfde eigenaar als Fruits de Mer – ben je aan het juiste adres voor het lekkerste uit de Italiaanse keuken. Geen pizza, maar wél de mooiste pasta’s, verse risotto, pesce en carne. Ook een hele fijne wijnkaart met de nodige Italianen erop, en her een der een verdwaalde Fransoos.

Donati
Parkweg 55
Voorburg

De Koepel

Op een prachtige plek midden in het park vind je een sprookjesachtig restaurant – bruiloft materiaal mensen – omringd door metershoge oude bomen en onder mooi groen. Het menu is van uitstekende kwaliteit en bestaat onder meer uit het ”koepelmenu” en verschillende wijnarrangementen. Echt heel sympathiek.

De Koepel
Oosteinde 1
Voorburg

Papermoon

Al jaren bekend als een van de beste restaurants van Voorburg. De kaart hangt op de klassieke Franse keuken met hier en daar een uitstapje naar de Aziatische keukens.
Echt een sjiek en verfijnd restaurant, met een klassieke wijnkaart en een elegant menu. Perfect voor eerste date, zakenlunch of diner met de schoonouders.

Papermoon
Herenstraat 175
Voorburg

De Heeren van Huygens

Net nieuw aan de Herenstraat is het Grand Cafe De Heeren van Huygens. Binnenkort zeker proberen dus!

De Heeren van Huygens
Herenstraat 66
Voorbrug

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Speciaal voor jou.

KokenKoken

Voeg je koptekst hier toe

Wat eten we vandaag?
1001 recepten voor elke dag