Restaurant Vesters is het beste WijnSpijs restaurant van december!

WijnSpijs
WijnSpijs

Restaurant Vester heeft het jaar goed afgesloten. Ze zijn namelijk het beste restaurant van de maand december. Wat een prestatie! Vesters doet al drie jaar mee met de WijnSpijs Wandeling Nijmegen en dat doen ze nog steeds met veel plezier. Wat maakt Vesters zo bijzonder? En met welke WijnSpijs combinatie hebben zij zo hoog gescoord? Dat lees je hier.

De Cijfers
In december van 2017 waren er 3 zeer populaire wandelingen. Naast Nijmegen, werd er gewandeld in Leeuwarden en Almelo. Totaal liepen er 780 wandelaars mee! Vesters heeft 4,53 punten behaald! Ze werden op de volgende punten beoordeeld: gerecht, wijn, WijnSpijs combinatie, ambiance en service.

restaurant vesters

Hartverwarmende WijnSpijs Combinatie

De wandelaars in Nijmegen werden verwend met een rundersukade met pastinaak. De combinatie met een volle, diepe en fruitige Spaanse wijn uit Toro was verwarmend, aldus Nikolien. Op de dag van de WijnSpijs Wandeling sneeuwde het dit was een unieke belevenis, maar de wandelaars konden wel een warme combinatie zoals deze gebruiken.

Restaurants Vesters stak er met kop en schouders bovenuit. Dit waren reacties van de wandelaars: ‘Alles was top. Ook de gastvrijheid van de gastvrouw!‘, ‘Zeer goed gerecht‘ en ‘Stak er qua wijn ver bovenuit‘!

Restaurant Vesters

November 2005 opende Vester voor het eerst zijn deuren. Al 12 jaar koken, serveren en schenken Nikolien en Jeroen de mooiste en verfijnde gerechtjes en wijnen. Door het klassieke en heldere interieur is de sfeer heel ontspannen, bijna huiselijk zelfs!

Loop ook een WijnSpijs Wandeling in Nijmegen? Klik hier 

Nog een paar vragen voor Nikolien en Jeroen

Wat vinden jullie van de WijnSpijs Wandeling?
Het is een gezellige manier om gasten kennis te laten maken met je restaurant.

Welke food-trend gaan jullie voortzetten?
Minder vlees eten. Het is niet nodig om elke dag vlees te eten en het is beter voor het milieu als iedereen hier een beetje op zou letten.

Wat is jullie favoriete wijn?
Jeroen Drinkt graag witte Rhône wijnen en Nikolien Italiaans wit, Vermentino di Sardegna – Argiolas. En dan een bordje pasta vongole erbij.

Restaurant Vesters
Groesbeeksedwarsweg 307, Nijmegen
024 – 329 6968

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?