Veni Vidi Vivino

Ik kwam. Ik zag. Ik neem er nog eentje. Wil je alles weten over de wijn die geschonken wordt tijdens een gezellig avondje uit? Misschien sta je in de supermarkt te twijfelen tussen wijn A of B? Of wil je de held uithangen door een enorme wijnkennis tijdens een verjaardag ten toon te spreiden? Dan is de Vivino wijnapp erg handig.

Hoe werkt het? Simpel: maak een foto van een wijn en de app doet de rest. Online zal de app je foto automatisch matchen met een online wijndatabase waar meer dan 500.000 wijnen in zijn opgeslagen. Als de ‘fix’ niet lukt dan staat er een heus Wine Recognition Team klaar dat alsnog de juiste informatie probeert te verstrekken. Op de Vivino wijnapp check je bovendien wijnfeiten, wijnratings, wijnervaringen van meer dan honderdduizend andere gebruikers en bovendien kun je zien waar de dichtstbijzijnde slijterij op je staat te wachten.

De app is er voor zowel Android-toestellen als voor de iPhone. Vivino biedt een gratis variant alsook een betaalde evenknie met nog meer opties.

Dus: downloaden die hap!

Vivino app