Wat te doen in Winterswijk?! Dit dorp barst van de mustsee’s en hotspots die vragen om een bezoekje. Meer dan 300 rijksmonumenten, een sterrenzaak bij een natuurbad en een knus centrum omgeven door prijswinnend natuurschoon.

Winterswijk is bijzonder leuk! Hieronder lees je over de leukste restaurants van Winterswijk en een aantal toffe uitstapjes! Wanneer ga jij naar dit mooie dorp?

1. Culinair Concept

Kijk mee over de schouder van Tim Gommers in de gezellige open keuken van Culinair Concept. Maar het kan ook in je eigen keuken, of andersom. Dat Tim meekijkt over jouw schouder, want een kookworkshop is hier ook echt een ding. Je kookt dan, zoals Tim altijd doet, met seizoensproducten in een Franse klassieke stijl.

culinair concept winterswijk
© Facebook Culinair Concept

Culinair Concept
Ratumsestraat 4 
Winterswijk

2. De Nachtwacht

Een gezellig en goed restaurant in het hart van Winterswijk. Menu is overwegend Frans, maar met een verfrissend jasje waar nodig. Het verrassingsmenu is een regelrechte aanrader en heeft heel veel fans. Kun je prima bestellen en neem er meteen een passende wijn bij.

De nachtwacht Winterswijk

De Nachtwacht
Satinksplas 1
Winterswijk

3. De Zwaan

Een van de oudste horecagelegenheden van Winterswijk – aan de markt van Winterswijk – die je niet mag overslaan. In een huiselijke sfeer kun je hier genieten van die onvervalste huiskamersfeer en bediening die net zo lief is als je moeder.

Op de kaart niet alleen comfortfood als black angus sukade met zwarte knoflook, maar ook spannende uitstapjes naar lam met bulgur en saffraan. Niet vergeten te bestellen, friet met truffelmayo en spekkruim!

De zwaan winterswijk
© Facebook De Zwaan

De Zwaan 
Wooldstraat 6 
Winterswijk 

4. De Revolutie

Dompel je onder in Zuid Amerikaanse sferen voor een spannende date in De Revolutie. Natuurlijk bestaan de specialiteiten uit de mooiste stukjes rund uit Noord en Zuid Amerika, maar je kunt hier ook genieten van fajita’s, taco’s en meer lekkers. Zin om nog een dansje te doen na het eten? Hier kan het allemaal!

De revolutie winterswijk
© Facebook De Revolutie

De Revolutie
Markt 27 
Winterswijk

5. De WijnSpijs Wandeling

Tijdens de WijnSpijs Wandeling bezoek je bovenstaande restaurants allemaal. Overal staat een toffe Wijn Spijs combinatie voor je klaar! Kaarten koop je hier en alleen in de voorverkoop.

WijnSpijs wandeling

6. Walking Dinner in Winterswijk | Elke dag te boeken

Ontdek jouw drie favoriete restaurants in Winterswijk op één avond. In elk restaurant staat een andere gang voor je klaar. Welke restaurants je bezoekt kies je zelf. Kijk wie er mee doen!