Wat te doen in Winterswijk [cityguide]

Wat te doen in Winterswijk?! Dit dorp barst van de mustsee’s en hotspots die vragen om een bezoekje. Meer dan 300 rijksmonumenten, een sterrenzaak bij een natuurbad en een knus centrum omgeven door prijswinnend natuurschoon.

Winterswijk is bijzonder leuk! Hieronder lees je over de leukste restaurants van Winterswijk en een aantal toffe uitstapjes! Wanneer ga jij naar dit mooie dorp?

Strandlodge

Een paradijsje in de Achterhoek, zo kun je Strandlodge best noemen. Hier in het bos, met uitzicht op een waanzinnig mooi natuurbad vind je dit restaurant met Michelinster. Chef Mike Vrijdag staat bekend om zijn ‘think global, eat local‘ concept. Maar je bent net zo welkom voor een koud glas rose of een biertje op het terras.

Strandlodge
Badweg 4
Winterswijk

Culinair Concept

Kijk mee over de schouder van Tim Gommers in de gezellige open keuken van Culinair Concept. Maar het kan ook in je eigen keuken, of andersom. Dat Tim meekijkt over jouw schouder, want een kookworkshop is hier ook echt een ding. Je kookt dan, zoals Tim altijd doet, met seizoensproducten in een Franse klassieke stijl.

© Facebook Culinair Concept

Culinair Concept
Ratumsestraat 4
Winterswijk

De Nachtwacht

Een gezellig en goed restaurant in het hart van Winterswijk. Menu is overwegend Frans, maar met een verfrissend jasje waar nodig. Het verrassingsmenu is een regelrechte aanrader en heeft heel veel fans. Kun je prima bestellen en neem er meteen een passende wijn bij.

De Nachtwacht
Satinksplas 1
Winterswijk

De Zwaan

Een van de oudste horecagelegenheden van Winterswijk – aan de markt van Winterswijk – die je niet mag overslaan. In een huiselijke sfeer kun je hier genieten van die onvervalste huiskamersfeer en bediening die net zo lief is als je moeder. Op de kaart niet alleen comfortfood als black angus sukade met zwarte knoflook, maar ook spannende uitstapjes naar lam met bulgur en saffraan. Niet vergeten te bestellen, friet met truffelmayo en spekkruim!

© Facebook De Zwaan

De Zwaan
Wooldstraat 6
Winterswijk

De Revolutie

Dompel je onder in Zuid Amerikaanse sferen voor een spannende date in De Revolutie. Natuurlijk bestaan de specialiteiten uit de mooiste stukjes rund uit Noord en Zuid Amerika, maar je kunt hier ook genieten van fajita’s, taco’s en meer lekkers. Zin om nog een dansje te doen na het eten? Hier kan het allemaal!

© Facebook De Revolutie

De Revolutie
Markt 27
Winterswijk

Leuke dingen doen in Winterswijk

De WijnSpijs Wandeling | 4 augustus 2019

Tijdens de WijnSpijs Wandeling bezoek je bovenstaande restaurants allemaal. Overal staat een toffe Wijn Spijs combinatie voor je klaar! Kaarten koop je hier en alleen in de voorverkoop.

Walking Dinner in Winterswijk | Elke dag te boeken

Ontdek jouw drie favoriete restaurants in Winterswijk op één avond. In elk restaurant staat een andere gang voor je klaar. Welke restaurants je bezoekt kies je zelf. Kijk wie er mee doen!

Winterswijkse Warenmarkt | Elke woensdag & zaterdag

Op de gezelligste markt van de Achterhoek ontdek je de lekkerste streekproducten. Van lokale kazen tot prachtige streekbiertjes. Je gaat nooit met lege handen naar huis.

Kijk hier voor Food Festivals, Oogstfeesten en andere leuke dagjes uit door heel Nederland!

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email