Wentelteefjes maken is de beste manier om oud brood te verwerken. Deze verwennerij krijgt dan ook soms de naam ‘verloren brood’ of – nog mooier – ‘gewonnen brood’.
Elk moment van de dag is geschikt om wentelteefjes te bakken als je het mij vraagt. Het perfecte ontbijt of als toetje met wat ijs of vers fruit. Met dit eenvoudige wentelteefjes recept tover je ze in een kwartiertje al op tafel!
Oh en trouwens: voor wie een keer vegan wentelteefjes wil proberen, hebben we ook een recept online gezet.
Desserts bij Janneke thuis van Janneke Phillipi
Dit recept voor wentelteefjes is van Janneke Philippi. Zij maakte met haar man Serge Philippi meerdere kookboeken. Desserts bij Janneke thuis is het vijfde boek in de serie ‘Bij Janneke thuis’. Dit boek staat boordevol eigentijdse recepten voor verrukkelijke nagerechten.
Denk aan bosvruchtencharlotte, chocolademoussecarré met frambozen en knapperige crumbles. Maar eerst haar recept voor wentelteefjes met kaneelsuiker, geschikt voor elk moment van de dag.
Desserts bij Janneke thuis
- Auteur | Janneke Philippi
- ISBN | 9789045217987
- Uitgever | Karakter Uitgevers
- Prijs | € 19,99