Wereldrecordpoging ‘proosten’ voor Nationale Horecadag op de Horecava

WijnSpijs
WijnSpijs

Op donderdag 16 januari komen meer dan 1300 mensen bijeen op de horecavakbeurs HORECAVA in RAI Amsterdam voor de grootste toost ooit! 

En jij kunt gratis bij deze wereldrecord poging aanwezig zijn! 

 

Nationale Horecadag
De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club, om op deze manier aandacht te vragen voor de Nationale Horeca dag. 

Nationale Horecadag

‘Er zijn ruim 23.000 vacatures in de horeca en daarom willen we met deze wereldrecordpoging laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken.

Als medewerker in de horeca maak je het mogelijk dat gasten mooie momenten met elkaar kunnen beleven. Tijdens een gezellige borrel, etentje of een weekendje weg ontstaan momenten van verbinding, daar hoort vaak een toost bij. Op een bijzonder moment in iemands leven of gewoon op een leuke avond met vrienden. Op donderdag 16 januari doen we met dat meer dan 1300 mensen! 

Zo laten we zien dat werken in de horeca staat voor saamhorigheid en gezelligheid”, zegt Lennart Maas, organisator van de Nationale Horecadag, die dit jaar valt op 15 april. 

Wat is er nu mooier dan op de vakbeurs voor de horeca een wereldrecord neer te zetten? Samen brengen we een toost uit op alle horecaprofessionals in Nederland.

Maarten Wessels

Doe mee aan de grootste toost ooit!

Nationale Horecadag roept horecaprofessionals– en studenten op om mee te doen aan de toost. Vanzelfsprekend zijn ook alle bezoekers van de Horecava en iedereen uit de buurt welkom om mee te doen. De toost vindt plaats in zaal Ballroom van het Elicium. Deelname is gratis. 

Datum:               Donderdag 16 januari 2020
Tijd:                     11:30 uur 
Locatie:              Horecava – RAI Amsterdam.

Nationale Horecadag

Schrijf je nu in!

Wil je ook het horecavak vieren en erop proosten met 1300 gelijkgestemden? Klik dan op de button om je aan te melden.  

WijnSpijs trotse partner van de Nationale Horecadag

Op 15 april 2020 vindt de Nationale Horecadag plaats. Deze grootste open dag van de horeca is het moment, voor werkgevers om zijn of haar medewerkers in het zonnetje te zetten. 

 

Restaurateurs die mee willen doen kunnen zich registreren op Nationalehorecadag.nl. Op deze dag wordt het horecavak gevierd en gedeeld. De ideale manier om ook nieuwe medewerkers te werven.

Wil je jouw horecabedrijf ook aanmelden? Neem dan contact op voor een code, waarmee je gratis kunt aanmelden. Je ontvangt dan bijvoorbeeld ook vlaggetjes en ballonnen ter promotie. 

Nationale Horecadag
Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
  • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

    DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

    souvlaki

    Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

    LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

    100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

    Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

    Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

    TEST JE WIJNKENNIS:

    Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

  • - flessenpost en meer

    Schrijf je hier in

    - 1001 recepten voor elke dag

    Wat eten we vandaag?

    - drop a line, get in touch

    PRAAT JE MEE?