4 redenen waarom iedereen een wijnabonnement moet nemen

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Wij doen het thuis al een tijdje. En ik moet zeggen dat het erg goed bevalt – een abonnement op wijn! Alle voordelen op een rijtje.

1. Er Is Altijd Wijn In Huis.

Moeten we deze echt uitleggen? Nou ja. Vooruit. Net als je denkt dat het de achterkant van je koelkast (of wijnkast voor de fancy bitches) wel erg in het zicht komt, staat de postbode weer voor de deur met zo’n geinig doosje. Keep ‘m coming.

Proberen? Klik hier voor 20% korting op je eerste Taste Club wijnbox! Speciaal voor WijnSpijs lezers. Perfect cadeau voor jezelf of maak er iemand anders blij mee!

2. Je Hoeft Nooit Meer Wijn Te Kopen In De Super

Hangt een beetje samen met de eerste reden. Maar de teleurstelling tegen gaan – die je voelt bij de eerste slok van een slechte fles uit de supermarkt – verdient een eigen puntje. Al kun je soms ook best mooie wijnen vinden, maar het is een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg. Met een gouden riek.

Baltazar WIJNBOX

3. Je Hoeft Nooit Meer Te Slepen Met Dozen

Als ze nou ook nog iets regelen voor de ‘walk of shame‘ naar de glasbak zijn we helemaal in de gloria.

Dol Op Wijn & Spijs? Loop Mee Met Een WijnSpijs Wandeling. Al 40.000 Wijnliefhebbers Gingen Je Voor!

4. De Wijn Is Goed

Mensen die de hele dag met wijn bezig zijn en niets anders doen dan wijninkopen, hebben nou eenmaal een neus voor mooie wijntjes. En dat husselen ze voor jou!

5. Drink Different

Dit is de slogan van die ene wijnwinkel, maar het is ook echt waar. Je drinkt wat er bezorgd wordt. En dat is niet alleen maar Sauvignon. Wijndummy zei het al; dat is eigenlijk heel erg leuk. Je leert dat je misschien wel dol bent op Gamay, of juiste helemaal niet. En vind je een keer iets heel erg lekker, dan bestel je daar gewoon een extra doosje van.

Baltazar WIJNBOX

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
KokenKoken

- flessenpost en meer

Schrijf je hier in

- 1001 recepten voor elke dag

Wat eten we vandaag?

TEST JE WIJNKENNIS!

Ben jij een winenoob of een supersomm?

Je ontdekt het hier!