Winnen | Ultiem luxe tickets voor hét wijnfeestje van Het Groene Hart

Deze week een heel fijn cadeautje voor wijnliefhebbers uit Utrecht. Lees je even mee? Want dit pareltje gaat iemand heel blij maken! In het weekend van 25 mei staat er een heel gezellige voorjaarsproeverij voor je klaar. Het allerleukste is dat wij een zeer compleet en luxe arrangement mogen weggeven voor twee personen. Van toegang tot workshops, borrel met hapjes, koffie, water, tickets tot de wineBATTLE, een compleet driegangenmenu en de proeverij natuurlijk zelf. Klinkt mooi he?

Lees hieronder hoe je kans maakt! ⬇️

WIJNHALL | Feest voor winelovers!

In het weekend van 25 en 26 mei staan er meer dan 100 wijnen voor je open tijdens de voorjaarsproeverij van DE HALL. Heerlijke rosé, spetterend wit en zomers rood. Tijd om je voorraad aan te vullen dus.

Op deze dagen kun je ook al je prangende wijnvragen kwijt, want achter de proeftafels vind je sommeliers, wijnboeren en wijnmakers van over de hele wereld. Naast dit zomerse feest van wijn is er natuurlijk nog meer te proeven!

Zo is er een prachtige kaastafel, barista koffie en prachtige handgemaakte chocolade.

Sommeliers’ Workshop & WijnSpijsREIS

Nieuw tijdens WIJNHALL zijn de WijnSpijs arrangementen en de WijnSpijsReis op de zaterdag.

Het WijnSpijs arrangement houdt in dat je eigenlijk de hele dag onder de pannen bent. De proeverij, natuurlijk, maar ook toegang tot de wijnBATTLE, een workshop van de sommelier, hapjes, drankjes, koffie, water en een compleet verzorgd driegangen diner.

De WijnSpijsReis is nog luxer. Hierbij wordt je van én naar Utrecht gebracht door een heuse chauffeur. En krijg je voorafgaand nog een heerlijke lunch aangeboden bij Mr. Black & the White Ox. Klinkt goed he?

Winnen op woensdag

Deze week mogen we een heel fijn cadeautje weggeven! Wijnliefhebbers opgelet:

Laat onder de Facebook post of Instagram post een bericht achter met daarin getagged de persoon die jij mee wilt nemen naar dit evenement en maak kans op een WijnSpijs Arrangement voor twee personen ter waarde van €158
Snel doen dus. En dan zien we je daar!

WijnHALL 25 en 26 mei Woerden

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email