Het is weer tijd voor het beste WijnSpijs restaurant van de maand! En nu wordt het spannend. Met nog maar 2 maanden op de kalender is het beste WijnSpijs restaurant van het jaar bijna aan de beurt! 

Maar eerst nog even oktober. Ook in deze maand zijn er weer fantastische wijn spijs combinaties gecreëerd. En jullie hebben jullie stem laten horen. Tromgeroffel graag…

Beste WijnSpijs Restaurant van de Maand is Restaurant Danyel in Maastricht

Proost rode wijn

Niemand minder dan het team van Restaurant Danyel heeft deze plek verdiend. In de enquete op de WijnSpijs app hebben jullie tijdens de WijnSpijs Wandeling laten weten dat zij voor jullie de beste van de maand zijn.  

Danyel serveerde natuurlijk een fantastische wijn spijs combinatie, waarover later meer, eerst maar eens de scores bekijken. 

De scores


Score Danyel

“Geweldig restaurant! Alles klopt hier gewoon. En wat een fijne chef. Hij heeft echt hart voor zijn zaak en steekt er met kop en schouders bovenuit. 

-WijnSpijs Wandelaar Maastricht

Wijn spijs combinatie

gerecht Danyel

En nu de wijn spijs combinatie. Want daar hebben de sommelier en chef flink op gescoord. 
Gerecht | Buikspek van Duroc varken, 3 dagen gegaard in een ballantine van ganzenlever. 


De wijn combinatie sloeg ook aan: 
Wijn | Witte Le Secret de Sud  – Gewürztraminer.

Dat Danyel bijna een 10 scoort voor hun gerecht bewijst dat ze fantastisch lekker kunnen koken. En als je hier gaat eten, vraag gerust naar een bijpassende wijn, want daar weten ze ook goed raad mee! 

Restaurant Danyel

Bij Restaurant Danyel wordt met passie gekookt. Vers en authentiek eten is hun prioriteit. Danyel zelf is chefkok en patron van het restaurant. Grote kans dat je hem ziet koken, want de keuken staat hier midden in het restaurant. 

Danyel is een gastheer puur sang. Hij komt altijd uit de keuken om een praatje te maken met zijn gasten, een en al gezelligheid. 

Het restaurant ligt op een bijna ‘sprookjesachtige’ locatie in een wat rustiger Maastricht. Binnen proef je meteen een Frans sfeertje. Geef Danyel en zijn team Carte Blanche. Laat je heerlijk verrassen en geniet van de waanzinnige combinaties uit deze klassiek geschoolde keuken.

Maastricht

Reserveren?

Bekijk Restaurant Danyel en nog veel meer WijnSpijs restaurants in onze gratis restaurantgidsHand-picked restaurants, geselecteerd door hun liefde voor lekkers. 

Restaurant Danyel
Observantenweg 3, Maastricht