WijnSpijs.nl lanceert grootste gratis restaurantgids van Nederland

Laura Lemmers
Laura Lemmers

WijnSpijs.nl voegde deze week het duizendste restaurant toe aan haar gratis restaurantgids. Daarmee is het de grootste kwaliteitsgids van de Benelux, waar foodies alleen restaurants uit het (midden)hoge segment vinden.

wijnspijs

Voor én met restaurants

Eigenaar Wouter Dijkstra had ooit zelf een restaurant en vanuit dat perspectief is WijnSpijs ook ontstaan. WijnSpijs wil mensen met liefde voor lekkers verbinden aan restaurants, waar met liefde wordt gewerkt, voor een normale prijs. 

"We merkten dat er vanuit onze restaurants, maar ook bij de gast behoefte was aan een eerlijke en hoogwaardig restaurantgids."

Wouter Dijkstra

Restaurantgids

WijnSpijs restaurant

Sinds begin dit jaar is er nu dus ook een restaurantgids, waar alleen kwaliteitsrestaurants op te vinden zijn. Hier staan restaurateurs in willekeurige volgorde tussen gelijkgestemden. Foodies vinden hier geen shoarmazaken, maar alleen restaurants die door de WijnSpijs selectie komen.

Na selectie gratis vermelding

Eenmaal geselecteerd is de gids – online en in de gratis WijnSpijs app – voor restaurants en gasten helemaal gratis (net als deelname aan de Culinaire Wandeling). In vergelijking met andere sites, wordt er geen fee in rekening gebracht aan de restaurants. 

Consumenten klikken, zonder tussenkomst, direct door naar het telefoonnummer of website van de restaurants om hun reservering te maken. De restaurantgids app voor consumenten is inmiddels meer dan twintigduizend keer gedownload. Met de WijnSpijs App kun je favoriete restaurants opslaan, zodat je altijd een persoonlijke gids op zak hebt!

Download de app hier voor Android en hier voor Apple. Klik hier om de restaurantgids te bekijken. 

 

Meer dan 1000 van de leukste restaurants uit Nederland én België

Vorige maand was de allereerste Belgische WijnSpijs Wandeling in Gent. Volgens de Belgen was het uitverkochte event een groot succes! 

Komende periode staan de Belgische steden Antwerpen, Brugge, Leuven & Mechelen op de agenda. Met de bijschrijving van de Belgische kwaliteitsrestaurants, werd deze week de magische grens van 1000 restaurants in Nederland en België overschreden!

Nooit klaar

Eigenaar Wouter Dijkstra is trots, maar geeft toe dat zijn gids nog niet compleet is. ‘Wij zijn altijd op zoek naar de leukste restaurants, in Nederland en daarbuiten.’

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?