WijnSpijs Wandeling X Amsterdam Wine Festival

WijnSpijs
WijnSpijs

WijnSpijs is een super vette samenwerking aangegaan met Amsterdam Wine Festival en jij kunt daarvan profiteren! Tijdens de Special Edition van de WijnSpijs Wandeling eind maart, krijg je niet alleen 4 heerlijke wijn-spijs combinaties voorgeschoteld bij 4 top restaurants, maar je krijgt ook een toegangsbewijs én een extra wijn-spijs combi bij Amsterdam Wine Festival! Dat wil je toch niet missen?!

De Special Edition

Wandel op vrijdag 22, zaterdag 23 of zondag 24 maart met jouw vrienden, familie, buurvrouw, geliefde of oude kennissen langs het leuke stadsdeel bij het IJ in Amsterdam!

Dit wordt genieten, precies zoals je van ons gewend bent, maar deze keer mét afterparty bij het grootste wijnfestival van Nederland!

Wat je kunt verwachten?
🍴 4 fantastische wijn-spijs combinaties bij 4 restaurants in de Haarlemmerbuurt.
🥂 Toegangsbewijs voor het Amsterdam Wine Festival.
🍷 Een extra wijn-spijs combi op het terrein van AWF.

De restaurants

Benieuwd welke restaurants je gaat bezoeken?

Apostrof
Proef de passie van Sjoerd in de verfrissende gerechten. Niets moet, alles mag. Zo doe je precies waar jij zin in hebt!

Bickers Aan De Werf
Raymond en Danielle zorgen met vol enthousiasme voor heerlijke culinaire avonden. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten. Dit restaurant stond ook nog eens in de top 10 van beste WijnSpijs restaurants van Nederland. Check het hier!

Restaurant I-Dock
Op deze top locatie kun je lekker eten én heb je een heel fijn uitzicht! Geniet hier van gerechten uit de internationale keuken met een moderne twist.

Pikoteo
Ook één van onze favorieten! Waarom? Je kiest hier uit verschillende kleine gerechten om te delen met je vrienden. Zo kun je alles proeven! En dat is wat we leuk vinden natuurlijk.

Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wine Festival

Het Amsterdam Wine Festival (AWF) vindt twee keer per jaar plaats bij de Westergasfabriek. Tijdens de editie in maart staat het zuidelijk halfrond centraal en met het festival worden de oogstfeesten gevierd. De boeren vieren dan dat de druiven veilig zijn binnengehaald en het proces van wijn maken kan beginnen. Zeker wel een feestje waard!

Er kunnen wel meer dan 300 verschillende wijnen worden geproefd. Het eten op het festival wordt toegespitst op veel verschillende culturen. Er is veel braai uit Zuid-Afrika, lam en mosselen uit Nieuw-Zeeland en typische asado gerechten uit Zuid-Amerika. Ook staan er klassieke gerechten uit Frankrijk, Italië en Spanje op de kaart.

Naast de overvloed aan wijn en eten, is er ook super veel te beleven tijdens AWF. Hierbij kun je denken aan cultureel entertainment, masterclasses en allerlei activiteiten die met wijn te maken hebben. Als afsluiter is er elke avond een live band!

Jij kunt er nog bij zijn!

Van deze te gekke samenwerking kun jij nog gebruikmaken. Voor een hele dag genieten ben je slechts €65,- kwijt. Hieronder staan de links waar je de kaarten kunt vinden:

Koop snel je kaarten, zodat je dit festijn niet hoeft te missen!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?