WijnSpijs Magazine Logo

Wild recepten met de wauw factor

Het wildseizoen loopt van oktober tot ergens in januari. Elke chef wordt elk jaar rond september een beetje opgewonden. De handen gaan jeuken. Koken met wild is namelijk fantastisch!

Het feit dat het wildseizoen elk jaar maar een paar maanden duurt maakt het speciaal. Verder valt het ook samen met het seizoen van de paddenstoelen en pompoenen. Daarbij kwartel, reebout of everzwijnenstoof en het plaatje is rond. Voor thuiskoks is het net zo leuk en wellicht iets spannender. Een exclusief stukje wild wil je natuurlijk perfect bereiden!

Stel je voor: buiten is het koud en donker. Binnen is het heerlijk warm en het huis vult zich met de geuren van wild, tijm, paddenstoelen en port. Voor jezelf heb je een mooi glas rode wijn ingeschonken en alles is heerlijk aan het pruttelen.

Genieten...

Alle 11 Wild recepten op een rij

2

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram