In dit artikel lees je een heerlijk wildpeper recept uit het nieuwe boek van Gérard Goetz.
Wildpeper is een gerecht waar je warm van wordt. Niet zomaar een stoofpotje maar een echt feestmaal! Het vlees van jonge everzwijnen is heerlijk zacht en verfijnd. Giet daar een paar flessen Pinot Noir bij en je bent verkocht!
Dit recept voor wildpeper is enorm voedzaam en perfect geschikt voor de feestdagen!
Elzas van Gérard Goetz
De Elzas is een streek die je aandacht verdiend. Gelukkig is restaurateur Gérard Goetz dé man om je dit gebied beter te leren kennen. Hij kent de mooiste streekproducten, de beste – ambachtelijke – producenten en de lekkerste gerechten waar de omgeving om bekend staat. In het prachtige boek Elzas neemt hij je mee op een gastronomische reis door deze inspirerende streek.
- Elzas | Een gastronomische streek
- Gérard Goetz
- ISBN 9789045217192
- Karakter Uitgevers
- € 35,-