Winnen op woensdag | De feestelijke binnenkomer WINECHILL

Hoog op het lijstje van menig wijnliefhebber – en zo ook op die van ons – WINECHILL! Deze stijlvolle oplossing voor het koelen of op temperatuur houden van wijn is er ook in een geschenkverpakking én je kunt er een persoonlijke tekst op laten graveren. En dan nu het beste nieuws, wij mogen 5 gepersonaliseerde WINECHILL’s weg geven!

WINECHILL | Nederlandse design wijnkoeler

De WINECHILL is een een prachtige design wijnkoeler van Nederlands bodem. Deze musthave houdt je wijn koel terwijl de fles goed zichtbaar blijft. Heel fijn als je mooiste flessen op tafel komen! Naast de koelende functie zit er een anti-drup schenktuit, beluchter en wijnstopper op.

WINECHILL
WINECHILL

Wij vinden de WINECHILL echt een goed en origineel cadeau om mee te nemen naar een etentje, helemaal als je er ook nog een gegraveerde tekst op laat zetten. Toffe reacties gegarandeerd!

Bekijk ons hele verlanglijstje hier – vol met originele cadeaus voor wijnliefhebbers en foodies

WINECHILL winnen?

Natuurlijk wil jij ‘m ook zelf hebben! Wat moet je doen om te winnen? Laat in een comment hieronder, op het Facebookbericht of onder de Instagram post weten wat jouw persoonlijke gegraveerde tekst zou worden {maximaal 30 tekens}! We kiezen uit de leukste en meest originele reacties vijf winnaars die deze Kerst al hun WINECHILL op tafel kunnen zetten!

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.

 

Liever meteen kopen?

Liever direct kopen? Dat kan ook. Je koopt WINECHILL hier voor € 28,95 incl verzendkosten!

Speciaal voor jou.

Tips? Vragen? Laat een reactie achter!

Stuur naar iemand die dit ook leuk vindt!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email