WINNEN | The best DAM boat trip door de Amsterdamse grachten

Laura Lemmers
Laura Lemmers

Hop aboard! Ras-Amsterdammer Damrak Gin gaat op zonnige dagen met een bootje de hoofdstedelijke wateren op. Met Rederij Friendship Amsterdam als partner in crime brengt Damrak Gin ‘The best DAM boat trip’. De G&T’s, de boot en de grachten zijn geregeld. Nu jij nog! WijnSpijs geeft twee plekken weg voor een uurtje op de gracht + G&T’s. Laat die zomer maar komen!

damrak-gin-boat-amsterdam

DAMRAK GIN AMSTERDAM | The best DAM boat!

In het hartje Amsterdam distilleert ’s wereld oudste gedistilleerde bedrijf Lucas Bols met Damrak Gin een prachtige Gin. Damrak is een originele Amsterdamse gin met een zachte smaak met een vleugje citrus.

Ooit kwamen schepen met zoete sinaasappels, kisten met citroenen, jeneverbes binnen aan het Damrak, nu is die exotische import deel van 17 botanische ingrediënten van Damrak Gin. Damrak is als een echte ras-Amsterdammer; recht door zee, lekker fris, een tikje scherp en diep van binnen zoet.

damrak-gin-botanicals

WINNEN?

De vaste stek van de GT-boat is aan de pijlsteeg waar de Gin ook heel toevallig gemaakt wordt. Wil jij kans maken op deze cool boattrip? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Volgende week maken we de winnaar bekend.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.
Deel dit artikel
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
En lees verder
 • NIEUW! ONTDEK DE TAKE AWAY WANDELINGEN

  DE BESTE CHEFS MAKEN SPECIAAL VOOR JOU HET LEKKERSTE STREETFOOD

  souvlaki

  Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Doe mee met onze culinaire stadswandelingen. Tickets zijn zeer beperkt beschikbaar boek dus snel jouw culinaire Take Away Wandeling. 

  LEER ALLES OVER WIJN EN SPIJS COMBINEREN

  100% ONLINE EN IN JE EIGEN TEMPO

  Begin direct. De cursussen van de WijnSpijs Academy zijn allemaal online. Je kijkt waar en wanneer je wilt. We brengen de wijnen bij je thuis. 

  Meer dan 1000 cursisten gingen je voor.

  TEST JE WIJNKENNIS:

  Ben jij een winenoob of een supersomm? Je ontdekt het hier

 • - flessenpost en meer

  Schrijf je hier in

  - 1001 recepten voor elke dag

  Wat eten we vandaag?

  - drop a line, get in touch

  PRAAT JE MEE?