Hoeveel groenten ken jij die lekker zijn in stoofpotjes, uit de oven, in soepen, in salades, in stampotten, rauw en in taarten? De simpele wortel is misschien wel de meest veelzijdige groente.
Wortels worden enorm onderschat. Maar je kunt er alle kanten mee op, zoals in deze mooie wortelsalade.
Hemels koken
Nicole Pisani is bekend van haar werk als chefkok bij het restaurant NOPI van Yotam Ottolenghi. De op Malta geboren chef werkt nu aan een programma om honderden schoolkinderen te voorzien van gezonde, lekkere en betaalbare maaltijden. Met Hemels Koken helpt ze je een echt goede en creatieve thuiskok te worden.
Hemels koken
- Auteur | Nicole Pisani
- Fotografie | Regula Ysewijn
- Uitgever | Good Cook
- Omvang | 224 pagina's
- ISBN | 9789461432315
- Prijs | € 25,95
🍴Gang
🍾 Gelegenheid
🥧 Gemak
🍉 Ingredienten