ln dit artikel lees je hoe je zelf wraps met gerookte zalm maakt. Je weet wel, dat heerlijke borrelhapje dat je ongetwijfeld al eens voorgeschoteld kreeg op een feestje.

Dit populaire aperitief hapje kan je serveren met een prikkertje, of je kan het ook gewoon eten als snelle lunch.

Lees in dit artikel hoe je wraps met zalm maakt!

Wraps met gerookte zalm

4 from 2 votes
Course: Lunch, Snack
Portie

1

Personen
Bereidingstijd

5

minutes

Ingrediënten

  • 1 1 tortilla

  • 1 el 1 verse mayonaise

  • 1 el 1 zure room

  • 1 el 1 magere kwark

  • 2 blaadjes 2 sla

  • zwarte peper en zeezout

  • 1/2 1/2 uitgeperste citroen

  • 100 gr 100 gerookte zalmsnippers

Bereiding

  • Neem een kom en meng hierin de zure room, de magere kwark en de mayonnaise​. Kruid af met peper en zeezout.
  • Besmeer de tortilla met de zelfgemaakte roomsaus en doe er de zalmsnippers op. Beleg daarna met enkele blaadjes sla.
  • Rol de tortilla zo strak mogelijk op en snijd in twee. Gebruik een prikkertje om de wrap goed samen te houden.

Tips

  • Zalm en ei is altijd een winner-combo. En wie denkt aan ei, denkt ook aan lekker brunchen in het weekend!
  • Probeer ook onze heerlijke recepten voor Wraps met Zalm en Courgettesoep met Zalm!
  • Weet je niet welke wijn je moet kiezen? Lees dan hier tips over wijn bij zalm!

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @wijnspijs op Instagram.

🍴Gang

🍾 Gelegenheid


🥧 Gemak


🍉 Ingredienten