0


Onze originele bedrijfsuitjes

Sloep & Slurp

Een perfect en leuk bedrijfsuitje om heerlijk bij tot rust te komen. Vaar met een luxueuze sloep door de grachten van een stad naar keuze en sluit af met een heerlijk diner in een van onze populaire WijnSpijs restaurants!

Vergeet even de dagelijkse werkdruk en leer je collega’s beter kennen in een rustgevende setting.

 Met een heerlijk zonnetje in de lucht en een verfrissend briesje zullen jullie het uitje beginnen op een prachtige sloep, voorzien van luxe kussens en een steeds veranderend uitzicht!

Maak het jezelf comfortabel terwijl wij zorgen voor een heerlijke witte of rosé wijn. Wanneer jullie toasten op een prachtige dag zullen wij jullie voorzien van heerlijke Mediterrane anitpasti schalen, vol met de lekkerste kleine gerechten.

Wanneer de zon bijna onder gaat zullen jullie weer aanmeren en kunnen jullie ervoor kiezen om dit originele bedrijfsuitje af te sluiten met een heerlijk diner bij een van onze WijnSpijs restaurants.

Neem contact met ons op voor de verschillende steden en mogelijkheden die wij kunnen aanbieden of kijk verder tussen onze andere leuke bedrijfsuitjes!

WijnSpijs Wandeling

Een culinaire wandeling waar het heerlijke eten jou en je collega’s dichter bij elkaar brengt in een stad naar keuze.

Tijdens dit originele bedrijfsuitje kun je kiezen voor een heerlijk 4 of 5-gangen verrassingsmenu, inclusief een bijpassend wijnarrangement.

Elke gang benut je in een ander fantastisch restaurant in de door jou gekozen stad!

Na elke gang zullen jullie een kleine wandeling maken naar het volgende restaurant. Zo zul je wat meer van de stad te zien krijgen en ontdek je dus allerlei leuke plekjes waar je waarschijnlijk nog nooit geweest bent.

Dit bijzondere teamuitje zal al jouw collega’s erg enthousiast maken. Het is dan ook een geweldige belevenis om nooit meer te vergeten.

Om deze dag nog mooier te maken dan dat hij is kunnen we hier ook nog een culturele of actieve twist aan toevoegen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige stadswandeling, een escape room of misschien een muzikale voorstelling. Echt bijna alles is mogelijk!

Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Neem contact met ons op voor de verschillende steden en mogelijkheden die wij kunnen aanbieden en boek bij ons de meest originele bedrijfsuitjes!

De Wijnexpeditie

Ontdek de beste wijnbars in een stad naar keuze!

Bij deze wijnexpeditie drink je de lekkerste wijnen, geserveerd met bijpassende hapjes of een uitgebreid diner.

Klinkt dat ook niet als een leuk bedrijfsuitje?

In elke wijnbar zal er een sommelier aanwezig zijn die jou en je collega’s een korte uitleg zal geven over de verschillende wijnen die je geserveerd krijgt. Maar zelf proeven staat tijdens dit uitje centraal. Elke wijn is namelijk een persoonlijke ervaring, en hoe leuk is het om die ervaringen van jou en je collega’s naast elkaar te leggen en te bespreken.

Leer elkaar beter kennen doormiddel van smaak en kijk of jij en je collega’s juist wel of niet van dezelfde wijnen houden!

Na dit leuke bedrijfsuitje weet je voortaan in welke wijnbar je moet zijn voor een goed glas wijn, en welke wijn je daar moet kiezen!

Neem contact met ons op voor de verschillende steden en mogelijkheden die wij kunnen aanbieden of kijk verder tussen onze andere originele bedrijfsuitjes!

Markthal Experience Rotterdam

Ervaar de tot best gekozen overdekte markthal van de wereld, gewoon in Rotterdam!

De markthal in Rotterdam is het grootste kunstwerk ter wereld. Het is een hoogtepunt van de Nederlandse architectuur en staat inmiddels bekent als “de Sixtijnse kapel van Rotterdam”. Dit komt door de kleurrijke, grote muur en plafondschilderingen.

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje krijg je een fantastische rondleiding door deze culinaire ontmoetingsplek, en kan je proeven van de heerlijke verse producten die er te krijgen zijn.

Beleef samen met je collega’s een geweldig teamuitje in dit overweldigende kleurrijke gebouw en bezoek de vele winkeltjes vol met delicatessen en andere heerlijkheden.

Alsof dit allemaal nog niet leuk genoeg is zullen er na de rondleiding heerlijke hapjes met bijpassende wijnen voor jullie klaar staan.

Sluit deze geweldige dag dus af met een goed gesprek over het gebouw onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden die wij kunnen aanbieden en boek bij ons de leukste bedrijfsuitjes!

Foodhallen Experience Amsterdam

Een geweldige dag vol met heerlijke gerechtjes van verschillende kraampjes in de Foodhallen Amsterdam.

Tijdens deze dag worden jullie rondgeleid in de welbekende Foodhallen en kunnen jullie genieten van Michelin-ster concepten tot internationale streetfoods.

In deze prachtige grote hallen in Amsterdam is het allemaal te vinden!

Bij de rondleiding zullen jullie langs alle kraampjes worden geleid en natuurlijk van alles kunnen proeven. Samen met je collega’s zal je een geweldige food experience beleven.

Aansluitend aan deze dag kan je ook na de rondleiding nog genieten van nog meer lekkere hapjes met bijpassende wijnen!

Klinkt dat niet als een heerlijke dag vol met allemaal lekker eten? 

Dit teamuitje is ook met slecht weer een heel goed idee, aangezien alles overdekt is.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een leuk bedrijfsuitje en wat wij jou hier allemaal bij aan kunnen bieden!

Cocktail Expeditie

Ontdek verschillende cocktailbars in een stad naar keuze!

Lijkt het je leuk om meer te leren over het maken van cocktails? Tijdens de cocktail expeditie leer je zelf een heerlijke cocktail te maken en ga je hem natuurlijk ook zelf op drinken!

Deze dag staat geheel in het teken van cocktails en je leert dus hoe je verschillende smaken kan combineren en gelijk kan toepassen. Zo kan je meteen in de workshop je eigen signature cocktail maken!

Natuurlijk kan je ook de cocktails van jou en je collega’s naast elkaar zetten en testen wie de lekkerste cocktail heeft gemaakt.

Wie van jullie zal het lekkerste drankje van de dag kunnen maken?

Uiteindelijk neem je al deze informatie ook mee naar huis en kan jij je familie en vrienden voortaan verrassen met zo’n heerlijke cocktail!

Aansluitend aan deze workshop kunnen jullie heerlijk gaan dineren in een van onze populaire WijnSpijs restaurants.

Neem contact met ons op voor de verschillende steden en arrangementen die wij kunnen aanbieden tijdens onze originele bedrijfsuitjes.

Wijn & Spijs Proeverij

Een luxe Wijn & Spijs proeverij op locatie.

Natuurlijk kunnen jij en je collega’s naast onze originele bedrijfuitjes ook kiezen voor een volledig verzorgde wijnproeverij op locatie.

We trappen af met een heerlijke champagne om gelijk de goede toon te zetten. Na dit heerlijke eerste drankje gaan we vervolgens proeven van 4 fantastische stille wijnen.

Kijk welke wijn er voor jou echt uitspringt en vergelijk jouw keuze met die van je collega’s. Zo leer je elkaar op een andere manier beter kennen, namelijk doormiddel van smaak!

Uiteraard serveren we bij deze wijnen heerlijke amuses om je vingers bij af te likken!

Wij ruimen naderhand alles voor jullie op, zo blijf je niet met rommel achter en kun je verder genieten van de dag samen met je collega’s.

Neem contact op met ons over dit arrangement en kies natuurlijk zelf de locatie uit! Kies bij ons voor een origineel en leuk bedrijfsuitje!

Wijn & Spijs XXL

Een culinaire wandeling waar het heerlijke eten jou en je collega’s dichter bij elkaar brengt in een stad naar keuze. Maar dan voor groepen van 150 tot 400 deelnemers!

Wij zoeken 7 fantastische restaurants uit waar je gaat genieten van heerlijke wijn en spijs combinaties.

De deelnemers van dit gezellige bedrijfsuitje worden opgesplitst in groepen van 50 en lopen allemaal in hun eigen volgorde langs 6 van deze restaurants. Dit zal allemaal gebeuren onder begeleiding van een gastheer of gastvrouw die dus heel de dag met jullie op pad gaat.

Wat erg leuk is van dit teamuitje is dat je telkens weer in een andere tafelschikking zit en dus met veel verschillende mensen kunt kletsen.

Dit bijzondere teamuitje zal al jouw collega’s erg enthousiast maken. Het is dan ook een superleuke belevenis om nooit meer te vergeten.

Uiteindelijk komen alle groepen samen bij het 7e restaurant voor een heerlijk dessert en een knallende afterparty! Tijdens deze afterparty kunnen jullie de hele dag met elkaar doornemen onder het genot van nog wat heerlijke drankjes en muziek.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen.

Neem contact met ons op voor de verschillende steden waar wij dit arrangement kunnen aanbieden en natuurlijk voor meer informatie over onze originele bedrijfsuitjes!

WijnSpijs Kunst & Kook

Deze workshop biedt de ultieme teambuilding aan! Je gaat namelijk een professionele kookstudio in waar jij samen met je collega’s een compleet diner gaat maken onder begeleiding van een echte chef.

Dit complete arrangement bestaat uit amuses, voor, hoofd- en nagerechten.

Het is een geweldig leuk uitje in een heel intieme sfeer. Gegarandeerd dat jullie hier heel veel plezier bij gaan hebben tijdens het koken van deze heerlijke gerechten.

Tussen het koken door gaan jullie ook in kleine groepjes een kunstwerk maken op een doek van minstens 1,0 bij 1,5m. Afhankelijk van hoe groot de groep is zullen jullie minimaal 2 schilderijen gemaakt hebben.

Dit gaat uiteraard ook onder begeleiding van een professionele kunstenaar die jullie helpt om een mooi kunstwerk te maken.

Wanneer jullie uiteindelijk heerlijk aan het dineren zijn zal de kunstenaar een “final touch” geven aan de door jullie gemaakte schilderijen. Deze schilderijen kunnen jullie na afloop mee nemen als een herinnering aan deze bijzondere dag en misschien wel een mooi plekje geven in jullie bedrijf of kantoor.

Uiteraard zullen wij jullie samen met de culinaire hoogstandjes met zorg geselecteerde wijnen serveren die naadloos bij de gerechten aansluiten.

Deze geweldige ervaring brengt je dus niet alleen heerlijke culinaire gerechten maar ook een hele mooie herinnering in de vorm van een schilderij.

Voor teambuilding sessies denken wij graag mee over een gemeenschappelijk kunst thema en verzorgen wij de gehele organisatie.

Neem contact met ons op over onze geweldige en originele bedrijfsuitjes en alle mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Contact & Aanvraagformulier

Of bel 085 401 8968

Gelegenheid
Tijden

Een origineel uitje organiseren? - WijnSpijs kan dat als de beste!

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsuitje? Of ben je op zoek naar de perfecte invulling om op je zakelijke relaties een onvergetelijke indruk achter te laten? Dan kun je natuurlijk via Google verschillende leuke gelegenheden en activiteiten proberen te vinden. Maar vaak zie je al snel door de bomen het bos niet meer of ben je na veel te veel tijdsinspanning tot de conclusie gekomen dat het allemaal meer van hetzelfde is!

Duidelijk! Jij bent op zoek naar originele ideeën, perfecte accommodaties, lekker eten in de leukste restaurants, transport dat goed geregeld is, hotels die helemaal perfect zijn voor jouw gezelschap, als er dan ook een pubquizz bij moet, dan natuurlijk een echt leuke, kortom alles moet kloppen. In die gevallen is WijnSpijs dé oplossing: perfect verzorgde bedrijfsuitjes met een culinair tintje. Dit is wat wij elke dag doen en waar wij goed in zijn!

In jouw regio

WijnSpijs heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, relatie-evenementen en personeelsfeesten. Maar ook voor kleinere groepen, zoals voor jouw team, hebben wij leuke ideeën en oplossingen op maat. En omdat iedereen lekker eten en drinken in de echt leuke restaurants wel kan waarderen, is een bedrijfsuitje met een culinair tintje bij voorbaat al geslaagd. Wij hebben de juiste contacten met alle culinaire hotspots van Maastricht tot Groningen.

Ideeën voor een leuk bedrijfsevenement

Zoals gezegd heeft Wijnspijs ruime ervaring in het organiseren van diverse culinaire uitjes. De Wijnspijs wandeling bijvoorbeeld wordt niet alleen voor bedrijven georganiseerd, maar deze culinaire wandeling organiseren we ook voor particulieren die eens wat anders willen dan alleen een restaurant bezoeken. Een andere optie is de Sloep en Slurp die we in diverse steden kunnen aanbieden. In een luxueuze sloep varen door de grachten en ondertussen genieten van heerlijke wijnen en lekkere hapjes. Of ga zelf met je team aan de slag in een culinaire workshop waar je de fijne kneepjes van het vak leert en daarna samen geniet van de zelfbereide gerechten. De mogelijkheden voor je bedrijfsuitje zijn eindeloos!

Een teamuitje organiseren naar eigen idee

Wijnspijs biedt veel verschillende opties voor jullie bedrijfsevenement, maar wellicht heb je ook zelf nog leuke en originele ideeën. 

Op maat gemaakt

Het grote voordeel van een op maat gemaakt afdelingsuitje is uiteraard niet alleen dat je zelf je tijd kunt besteden aan de dingen waarin jij goed bent, namelijk je onderneming runnen, maar juist ook dat je zeker weet dat alles goed geregeld wordt door een professionele partij die de hele dag niets anders doet. Bij Wijnspijs ben je helemaal op het juiste adres als je een culinaire twist weet te waarderen. We hebben een grote selectie restaurants in ons bestand en hebben ruime ervaring met het kiezen van passende activiteiten. Dat loopt uiteen van een stadswandeling onder begeleiding van echte stadsgidsen tot een pubquizz of escape room experience. Verder wordt er goed gelet op het budget, de wensen en de beperkingen van de groep. Dat bespaart je een hoop zorgen en tijd! Kies WijnSpijs.nl en je hebt binnen no time een uniek bedrijfsuitje georganiseerd waar iedereen gelukkig mee is!

We luisteren graag naar wat jullie wensen zijn en samen kunnen we een unieke beleving creëren en een onvergetelijk zakelijk evenement organiseren. Wil je meer informatie of je ideeën aan ons voorleggen? Neem dan gerust contact op en informeer naar de opties.

Hieronder vind je een aantal suggesties voor een geslaagd bedrijfsuitje. Al deze culinaire evenementen hebben wij al vaker georganiseerd, samen met onze contacten uit het restaurantwezen. Maar: laat jezelf niet beperken! We horen graag je input en denken mee om een voor jullie bedrijf unieke beleving neer te zetten.

Bedrijfsuitje organiseren

Een paar van onze tevreden klanten: