0Perswijn en WijnSpijs

Logo Perswijn

Een belangrijke partner van WijnSpijs is het magazine Perswijn. Sinds 2015 is Perswijn bijvoorbeeld de media partner voor de verkiezing van WijnSpijs Restaurant van het Jaar. Zij hebben mede (samen met Wijnstudio) de normering bepaald en zorgen ook samen met WijnStudio voor de inspectie van de genomineerde restaurants.

Perswijn Magazine is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland voor de liefhebber én professional. Perswijn verschaft informatie over wijnen uit de gehele wereld en het is altijd op zoek naar nieuwe en verrassende ontdekkingen. Het staat vol met boeiende en leesbare artikelen over de meest uiteenlopende wijnen en wijngebieden, geschreven door bekende wijnjournalisten.

Perswijn en WijnSpijs

Perswijn op een rijtje:

  • Elk nummer vele tientallen beschrijvingen van wijnen uit de hele wereld met duidelijke koopadviezen
  • Informatieve artikelen over wijndomeinen en wijnstreken
  • Geen commerciële binding, zodat de wijn en wijnmarkt kunnen worden benaderd met een objectieve en — waar nodig — kritische opstelling
  • Diverse wijn-spijs rubrieken en restaurant beoordelingen
  • Columns van bekende wijnjournalisten en wijnproevers
  • Boekbesprekingen
  • Informatie over de achtergronden van wijnmaken, over het bewaren van wijn: alles wat u over wijn wilt weten

Perswijn en WijnSpijs

Abonneren:

Perswijn verschijnt 8 x per jaar. Losse verkoop prijs binnen- en buitenland € 8,75. 4 x per jaar wordt er een supplement meegeseald waaronder de koopgids: voorjaar & zomer en de koopgids: najaar & winter.

Een abonnement op Perswijn kost € 67,75. U ontvangt Perswijn dan 8 x per jaar (inclusief de supplementen) én de restaurantgids voor wijnliefhebbers: Grootspraak.

Meer informatie of abonnee worden? Kijk op onze website. Wij zijn ook te volgen op Facebook en Twitter.