Liefde voor lekkers en een passie voor je product

Ben jij een WijnSpijs Restaurant?

Sluit je nu aan bij hét gratis en grootste culinaire platform van Nederland en Vlaanderen.

Aanmelden
Arrow
Restaurant Aanmelden

Wat krijg je als WijnSpijs Restaurant?

Sinds 2010 wandelen elk jaar tienduizenden foodies binnen bij honderden toprestaurants door heel Nederland en Vlaanderen.

  • Max. 2 keer per jaar deelname WijnSpijs Wandeling
  • Een vermelding in de WijnSpijs Restaurantgids
  • Toegang tot duizenden foodies uit jouw regio, via ons social media en email bestand
Culinaire Wandeling
Aanmelden

Werken we nog niet samen? En vind jij dat dat wel moet? Vul onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

méér dan alleen de WijnSpijs Wandeling

De samenwerking

WijnSpijs brengt je nieuwe gasten en helpt jouw restaurant groeien. Gratis.

Restaurantgids

Je ontvangt een gratis vermelding in onze restaurantgids. Meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand.

Een vaste relatie

Naast de WijnSpijs Wandelingen, organiseren we ook andere (zakelijke en particuliere) evenementen. We werken hierbij altijd samen met WijnSpijs Restaurants.

Social Media

We nemen je mee op onze social media kanalen en in mailings. Voor, tijdens en na de WijnSpijs Wandeling. Op Facebook hebben we 56.000 volgers, op Instagram 16.500

Feedback

Alle gasten laten door middel van een enquete tijdens de WijnSpijs Wandeling waardevolle feedback voor jouw en je team achter.

WijnSpijs
WijnSpijs
WijnSpijs
WijnSpijs

méér dan alleen de WijnSpijs Wandeling

Wat doen we nog meer?

🍺 De SpeciaalBier Tour: alleen voor de leukste bierspots van de stad
🌟 WijnSpijs Premium: de exclusieve versie van de WijnSpijs Wandeling
📓 Restaurantgids: alleen voor WijnSpijs Restaurants, gratis...

Sinds 2010 verbinden we iedereen met een liefde voor lekkers. We zorgen ervoor dat jij het publiek binnenkrijgt, dat jouw concept waardeert.

Samen met de horeca uit het hogere segment, organiseren we culinaire belevingen, gericht op het creëeren en onderhouden van zichtbaarheid.

We zijn altijd bezig om toffe initiatieven te ontwikkelen en betrekken daar graag de leukste bedrijven van het land bij.

Doe jij ook mee?

Het verhaal

Voor de horeca, door de horeca

Catering
Het is de zomer van 2010. Laura en Wouter, allebei horeca ondernemers in Haarlem. bedenken tijdens de sluitborrel een nieuwe manier om gasten in de zaak te krijgen.
Het moest een tegengeluid worden tegen de talloze kortingsacties. Niet voor een dubbeltje op de eerste rij, maar professionele gastvrijheid, fantastisch eten en heerlijke wijn.
De eerste WijnSpijs Wandeling was een feit: 10 toprestaurants, 500 gasten en een geweldige dag. Dat smaakt naar meer...

The story continues...

Van evenement naar culinair platform

Dankzij de WijnSpijs Wandelingen, leerden we honderden inspirerende ondernemers kennen. Uit de horeca, maar ook allerlei branches daaromheen.

Om ook die ondernemers kennis te laten maken met ons publiek, hebben WijnSpijs uitgebreid met allemaal andere culinaire initiatieven: de Blog (Magazine), de Restaurantgids, Reizen, Zakelijke events (Op Maat) en de Academy.

Via al deze initiatieven, brengen we onze missie tot leven: het verbinden van iedereen met een liefde voor lekkers.

VEelgestelde vragen

Vragen van horecaondernemers

Wat kost het?

Aansluiten als WijnSpijs Restaurant kost helemaal niks. Vermelding in de gids is gratis, net als deelname aan de evenementen. Wil je adverteren onder onze doelgroep, kost dat wel geld. Interesse? Stuur ons een berichtje, en maken een voorstel op maat.

Hoe meld ik me aan?

Vul onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We stellen je dan wat vragen om te kijken of we bij elkaar passen. Zo ja: welcome to the family!

Wat is de WijnSpijs Wandeling?

Een evenement ontstaan in de Haarlemse horeca, als tegengeluid tegen de talloze kortingsacties. Op 1 zondagmiddag ontvang je een paar honderd foodies, die allemaal benieuwd zijn wat je doet.

Wat is een SpeciaalBier Tour?

De SpeciaalBier Tour organiseren we samen met de tofste bierspots. Het idee is dat we samen de lente- en herfstbock presenteren aan het bierdrinkend publiek uit de stad van de bierspots.

Hoe kom ik in de Restaurantgids?

Alle restaurants waar we mee samenwerken staan in de restaurantgids. Ben jij een WijnSpijs Restaurant? Vul het formulier hieronder in, en we nemen contact met je op!