0


Hip & Happening

Bergen op Zoom was ooit een bloeiende havenstad aan de Westerschelde. Dat kun je nog goed zien aan de oude pakhuizen waarmee Bergen versierd is. Één van deze pakhuizen is het Ministerie van Eten en Drinken, aan de Zuidzijde Haven. Het oude pakhuis is het perfecte decor om lekker te genieten van de lekkerste gerechten en wijnen!
 

Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat de ministers van Culinaire Zaken (zo worden de chefs genoemd) met seizoensgebonden streekproducten werken. Hierdoor kun je iedere dag iets anders op je bord verwachten!
 

Het Ministerie van Eten en Drinken beschikt over een groot terras waar je zomers nog lang kunt genieten. Niet te vergeten is de sfeer binnen ook perfect om te dineren, en wordt je even meegenomen in de geschiedenis van het pand. Alles werkt samen voor de belevenis van een heerlijk avondje uit!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 36,50

Geschreven over restaurant Ministerie van Eten en Drinken

img

We stapten binnen bij het Ministerie van eten en drinken en werden aangenaam verrast... - indebuurt Bergen op Zoom

En wij maar denken dat we hier gewoon een hapje gaan eten. Niet dus! We liepen het restaurant aan de Kaai even binnen en werden aangenaam verrast. Hier valt zoveel meer te beleven dan we dachten...

indebuurt.nl

img

We aten bij het Ministerie van eten en drinken en dit vonden we ervan - indebuurt Bergen op Zoom

Elke keer als we langs Het Ministerie zijn we nieuwsgierig wat er schuilgaat achter die stoere gevel aan de Kaai. Dus gingen wij het uittesten.

indebuurt.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?