0


Bijzonder Bourgondisch

Midden in de levendige wijk Sint-Marten vind je restaurant Graaf Otto. Bij uitstek de plek voor een ongedwongen borrel of diner. De keuken van Graaf Otto is overwegend Frans-mediterraans, maar dan wel met een eigentijdse twist. Zo worden er zo veel mogelijk streekproducten in de gerechten verwerkt.

 

Hier kun je gegarandeerd zorgeloos genieten van de uitstekende service en klassieke culinaire combinaties. Niks is te gek bij Graaf Otto, met mooie wijnspijs combinaties en de vele speciaalbieren die beschikbaar zijn, zal je verlekkerd naar buiten lopen.

 

Bij Graaf Otto kan je zowel à la carte kan dineren maar je ook kan laten verrassen met het menu van de chef.  Als dessert kies je uit de heerlijke selectie taarten (misschien wel de lekkerste van heel Arnhem) of je kiest voor een selectie kazen.


Menu - restaurant Graaf Otto


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant Graaf Otto

img

Vitesse nieuws: Vitesse-chefkok proeft geel-zwart dessert

Vitesse speelt zondag de KNVB Bekerfinale tegen AZ. Het behalen van deze mijlpaal was voor chefkok Ronald Volten van restaurant Graaf Otto de reden om een speciaal Vitesse-dessert op de menukaart te zetten. Vitesse-chefkok Rob Hoekjan ging op bezoek.

www.vitesse.nl

img

Signature dish : de Steak tartare van Graaf Otto - indebuurt Arnhem

Deze keer ging gastredacteur Lourens op zoek naar de signature dish van Graaf Otto. De heerlijk steak tartare van chef-kok Ronald Volten.

indebuurt.nl

img

Restaurant: Graaf OTTO in Arnhem - Bijzonder Plekje

Buiten het centrum van Arnhem vind je restaurant Graaf OTTO. Met zomerterras op het plein, een goede keuken en fijne plek voor lunch, borrel, diner.

www.bijzonderplekje.nl

img

Bar Restaurant Graaf Otto | Arnhem

Ongeveer een jaar geleden viel hun oog op het karakteristieke hoekpand aan de Jacob Cremerstraat in het Sonsbeekkwartier. Compagnons Frits en Bastiaan waren op slag verliefd en de eerste stap naar een nieuwe culinaire ontmoetingsplaats was gezet.

www.smaakvolgers.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?