0


Hip & Happening

Midden op het Centraal Station van Den Haag vind je Grand Central Food Market. Hier bundelen vier fantastische horecaconcepten hun krachten, zodat het maar wat moeilijk is om deze fijne plek te verlaten.

 

Heb je zin in overheerlijke burgers? Strijk dan even neer bij Firma Pickles en geniet van goed vlees en bijzondere smaken. Zin in een goeie en gezellige high wine of gewoon een goed glas? Breng dan een bezoekje aan Wijnbar Bellota.

 

Of wat dacht je van Saltzer, daar staat de ultieme visbeleving voorop. En om de dag goed af te sluiten en eigenlijk ook te beginnen, ga je even langs voor de beste koffie van Den Haag bij 30ML. Met de Grand Central Food Market, hoef je eigenlijk Den Haag niet meer in!


Menu - restaurant Grand Central Food Market


Geschreven over restaurant Grand Central Food Market

img

Grand Central Food Market op Den Haag CS

Op Den Haag Centraal Station werd dit voorjaar een nieuw horecaconcept geopend: Grand Central Food Market. Drie verschillende horecazaken samen onder één dak in het hart van de stationshal. Een visbar, een burgerbar en een wijnbar.

www.missethoreca.nl

img

Grand Central Food Market | Fish-, burger- en wijnbar

Hét horecaconcept op het centraal station van Den Haag: Grand Central Food Market, fish-, burger- en wijnbar, samen onder één dak in de stationshal.

thehaguehiphotspots.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?