0


Knus & Gezellig

Stel het je voor. Je zit met een heerlijk glas wijn in de ene hand en een stukje hemels eten in de andere. Breng je handen bij elkaar om alle smaken die je ooit nodig zult hebben te combineren. Of misschien ook niet, want het wordt er wel een zooitje van natuurlijk. Misschien kun je dan beter de pizza opeten en tussen elk hapje door, rustig genieten van de fantastische wijn.

 

Voor de echte authentieke Italiaanse keuken ben je bij het karakteristieke Vincenzo's aan het juiste adres. De toegewijde koks werken uitsluitend met verse ingrediënten. Kom langs en geniet van pizza's uit de houtoven. Dus kom snel langs en proef de ambachtelijk gemaakte pizza met heerlijk knapperige korst. Krijg je het niet allemaal op? Dan mag je het natuurlijk ook mee naar huis nemen om ermee te knuffelen (of om op te eten).

Geschreven over restaurant Vincenzo's

img

Vincenzo's: eigentijdse pizzeria in Den Haag

Vinceno’s is een eigentijdse pizzeria met een grote houtoven in de Prins Hendrikstraat in het Zeehelden kwartier in Den Haag. Voor vega én vegan pizza!

www.dehippevegetarier.nl

img

Vincenzo's Den Haag - Barts Boekje

In de Piet Heinstraat in Den Haag knalt Vincenzo's er direct uit met de mintgroene voorgevel. Sowieso al leuk dat mintgroen, ook leuk wat er achter dat

www.bartsboekje.com

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?