0


Klassiek & Verfijnd

Welkom in het restaurant van Mark en Corina. De Mr. en Mrs. waaraan dit restaurant zijn naam te danken heeft. Voor Mark en Corina is het altijd al een droom geweest om samen een restaurant te openen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de horeca, besloten ze dat het nu tijd is. De droom is waargemaakt en deze sympathieke Mr. en Mrs. verwelkomen je graag in hun restaurant.

 

Mark is het genie in de keuken en tovert heerlijke gerechten tevoorschijn. Alle gerechten hebben trouwens de grootte van een voorgerecht, zodat je verschillende combinaties kunt ervaren. Je hebt altijd de keuze uit warme en koude gerechten.

 

Corina’s passie voor, en kennis van, wijnen maakt de beleving bij Mr. en Mrs. helemaal af. Ze zorgt ervoor dat altijd de juiste wijnen bij de gerechten worden geserveerd. Zo creëren deze bijzondere Mr. en Mrs. smaakcombinaties dit je nergens anders zal beleven.

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 35,00

Geschreven over restaurant Mr. & Mrs.

img

Mr. & Mrs. - kleine gerechten en wijn - Haarlem City Blog

In de Lange Veerstraat is een nieuw restaurantje neergestreken: Mr. &Mrs. Voor deze plek geldt 'klein, maar oh zo fijn'. Deze eetgelegenheid is knus en heeft op de kaart gerechten uit de internationale keuken. Gerund door het echtpaar Corina en Mark. Hij chefkok, zij is van de wijn. Beide geen onbekenden in de Haarlemse.

www.haarlemcityblog.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?