0



Classy & Cool

Bij eigenaren Dennis en Dimphke van restaurant van Dijk en de Boer, staat duurzaam koken voorop. En dit laten ze je maar al te graag proeven.

Hier worden seizoensproducten met liefde bereid, de kaart verandert daardoor mee met de jaargetijden. De gerechten zijn altijd gebaseerd op de Franse keuken, maar door internationale invloeden verfijnd.

Hou er rekening mee dat je niet voor het donker thuis bent, want dit is een plek waar je blijft natafelen!


Menu van restaurant
van Dijk en de Boer

Voorgerecht

Buikspek en kreeft
Met spinazie, citroen, kreeften vinaigrette

€ 11.25


Hoofdgerecht

Heilbot en paling
Tempura en soja

€ 19.50

Rib-eye van de BBQ
Graan gevoerd met sjalot en peper boter

€ 23.25


Dessert

Hangop
Met krokante honing, vlierbloesem en aardbei

€ 6.25


Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?