Bij eigenaren Dennis en Dimphke van restaurant van Dijk en de Boer, staat duurzaam koken voorop. En dit laten ze je maar al te graag proeven.
Hier worden seizoensproducten met liefde bereid, de kaart verandert daardoor mee met de jaargetijden. De gerechten zijn altijd gebaseerd op de Franse keuken, maar door internationale invloeden verfijnd.
Hou er rekening mee dat je niet voor het donker thuis bent, want dit is een plek waar je blijft natafelen!
Openingstijden
Maandag t/m dinsdag
gesloten
Woensdag t/m zondag
vanaf 17:00
Informatie
Telefoon: 024 - 324 4004
E-mail: [email protected]
Website: Bezoek website
Parkeren:
Gratis, in de buurt
Rolstoel: Toegankelijk, met toilet
Menu van restaurant
van Dijk en de Boer
Voorgerecht
Buikspek en kreeft
Met spinazie, citroen, kreeften vinaigrette
€ 11.25
Hoofdgerecht
Heilbot en paling
Tempura en soja
€ 19.50
Rib-eye van de BBQ
Graan gevoerd met sjalot en peper boter
€ 23.25
Dessert
Hangop
Met krokante honing, vlierbloesem en aardbei
€ 6.25
Openingstijden
Maandag t/m dinsdag
gesloten
Woensdag t/m zondag
vanaf 17:00
Informatie
Telefoon: 024 - 324 4004
E-mail: [email protected]
Website: Bezoek website
Parkeren:
Gratis, in de buurt
Rolstoel: Toegankelijk, met toilet
© Copyright 2022 |
Verouderde browser
U gebruikt een meer dan negen jaar oude versie van Internet Explorer!
Hierdoor kunnen delen van de website mogelijk niet goed functioneren.
Wij raden u aan zo snel mogelijk uw browser te updaten.