0


Classy & Cool

In dit prachtige huiskamerrestaurant staan Rosalie en Marcel aan het roer. Marcel staat in keuken en Rosalie zorgt er in het restaurant voor dat jij niks te kort komt! Geniet van de fantastische gerechten met bijpassende wijnen op dit mooie plekje! Heerlijk!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 51,00

Geschreven over restaurant Beyerick

img

Energiek koppel timmert aan de weg met Beyerick in Zeist - Chefs Friends

Restaurant Beyerick in Zeist is een nieuwe weg ingeslagen. Met Marcel en Rosalie Heintzberger aan het roer. ChefsFriends.nl schoof aan bij een speciale lunch. Je hebt van die restaurant die ogenschijnlijk tussen de gidsen en media doorglippen. Die niet zo opvallen als de grote jongens. Misschien omdat ze klein zijn,

chefsfriends.nl

img

Culinaire verwennerij bij restaurant Beyerick in Zeist! - Food Love Stories

Een plek waar passie, kennis en fine dining samen komen… “En hier fietste ik dus altijd door weer en wind!” zeg ik opgetogen in de auto tegen Johan, “denk niet dat ik met de auto naar school werd gebracht hoor. Gewoon iedere keer weer dat hele eind fietsen…” Nostalgische gevoelens worden me de baas wanneer we vanuit Bunnik over de Coellaan richting Zeist rijden. We zijn onderweg naar restaurant Beyerick op de Jagerlaan in Zeist. Een plek waar ik in het verleden bijna dagelijks fietste onderweg naar school. “Wat is het hier toch schitterend hè,” zucht ik terwijl ik om me heen kijk, “snap je nu waarom ik altijd zeg dat de plek waar ik ben opgegroeid veel mooier is dan waar we nu wonen?” Johan kijkt even schuin opzij. Ja dat heeft hij nu wel vaak genoeg gehoord. Veel te gauw naar mijn zin hebben we de Jagerlaan bereikt. Parkeren is geen probleem. Naast het restaurant is een grote open parkeergarage met ruim voldoende gratis parkeerplek! Enthousiast springen we uit de auto en lopen we het restaurant binnen.

www.foodlovestories.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?