0


Classy & Cool

Bar Fisk, de naam zegt het al! Hier moet je zijn voor de lekkerste vis. Fisk betekent namelijk vis in het Scandinavisch! Prachtig gelegen op de hoek van het Sarphatipark, in de gezellige 1e Sweelinkstraat. Hier zit je echt in het hartje van de Pijp.

 

Vlakbij de Albert Cuypmarkt is Fisk een hele goeie bestemming om na een middagje markt lekker neer te ploffen. Het personeel en de chefs komen uit alle delen van de wereld en dat maakt de menukaart extra bijzonder.

 

Bij deze bar is iedereen welkom en kun je tot in de late uurtjes blijven hangen met je eigen gezelschap of hen die je hebt leren kennen. 

 


Menu - restaurant Bar Fisk


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 32,50

Geschreven over restaurant Bar Fisk

img

Horecainterieur van Fisk in Amsterdam. Nieuwe visbar

Vlakbij de Albert Cuypmarkt in Amsterdam is visbar Fisk van start gegaan. De zaak zit aan de Eerste Sweelinckstraat 23 en is van Irit Lior. Binnen zijn er 55 zitplaatsen, op het terras 25. Bij Fisk in Amsterdam ligt vis uitgestald op ijs in een glazen display, de internationale bediening serveert brood met verse dips nog voor de wijn ingeschonken is , de geur van kruiden waait vanuit de open keuken de bar binnen. En …

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?