0



Klassiek & Verfijnd

Voor een avondje ultiem culinair genieten, ga je natuurlijk naar Auguste. Op deze prachtige locatie Kun je heerlijk genieten van de lekkerste visgerechten.

 

De gerechten worden zorgvuldig bereid door de in vis gespecialiseerde chefkok Mark de Vries. En natuurlijk gecombineerd met de beste wijnen, zo klopt een avond hier altijd van top tot teen! 


Menu van restaurant
Auguste

Voorgerecht

Random Raw
Ceviche van dagelijks verse vis

€ 16.00


Hoofdgerecht

True Thai - Chef's special
Rogvleugel, Thaise stijl, bosui, rode peper

€ 25.00


Dessert

Crazy Choco
Warm chocoladetaartje, gepocheerde perzik, room ijs

€ 10.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?