0


Classy & Cool

Een heerlijk avondje genieten van de lekkerste gerechten uit de Latijns-Amerikaanse keuken? Dan ben je bij The Dirty Rabbit aan het goede adres! Met invloeden uit Mexico, Peru, Colombia, Argentinië en Chili is de menukaart echt una fiesta! Je vindt er de lekkerste taco's en tortilla's.

 

Eén van onze favorieten is de anticuchos de corazon, echt even proberen. Naast deze heerlijkheden staat de kaart vol met een grote diversiteit aan heerlijke vis-, vlees- en vega-gerechten. Voor ieder wat wils! 

 

Bezoek ook eens de Coctelería. Lekker relaxen met een frisse Latijns-Amerikaanse cocktail. Of blijf in het weekend een keertje plakken en ervaar hoe de Cantina wordt omgetoverd tot een club. Rond 11 uur worden de tafels en stoelen opzij geschoven en ontstaat er een dansvloer voor een goed avondje de bailar! 


Menu - restaurant The Dirty Rabbit


Geschreven over restaurant The Dirty Rabbit

img

Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit - NewPlacesToBe

Cantina y Cocteleria The Dirty Rabbit is een latino-inspired restaurant/cocktailbar, waar je in het weekend de benen kan losgooien op exotische muziek.

newplacestobe.com

img

De lekkerste restaurants van Sint Andries, Antwerpen | 11x Hotspots

Dat er veel restaurants in Antwerpen zijn is een feit. Lees snel welke restaurants in Sint Andries ons gastronomische hart hebben gestolen!

www.wijnspijs.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?