0


Klassiek & Verfijnd

Eten bij Van der Dussen is genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving. Het restaurant is gevestigd in een eeuwenoud pand op het verborgen Bagijnhof in het centrum van Delft.

 

Van der Dussen is klassiek ingericht en staat bekend om het hoge niveau van de keuken, de vriendelijke bediening en de gezellige warme en open sfeer. Je kunt letterlijk recht in de keuken kijken, want ze hebben immers niets te verbergen! Bij Van der Dussen zijn ze trots op het vak en de vakbekwame keukenbrigade. En wil je liever wat besloten zitten? Dan kunt je terecht in de rustige en sfeervolle lounge.

 

Het is even zoeken, maar eenmaal gevonden, heb je er een adresje voor het leven bij!

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 46,00

Geschreven over restaurant van der Dussen

img

Van Der Dussen Delft Beste WijnSpijs Restaurant

Restaurant Van Der Dussen in Delft heeft de titel ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’ in de wacht gesleept. Van alle restaurants is Van Der Dussen het beste beoordeeld door de 15.000 deelnemers aan de WijnSpijs Wandelingen. Van Der Dussen Delft Beste WijnSpijs Restaurant Zo’n 400 zorgvuldig geselecteerde restaurants werden in 2016 bezocht door 15.000 gasten. Zij bezochten deze restaurants tijdens de culinaire wandeling van WijnSpijs en ieder restaurant werd beoordeeld door middel van een online enquête.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?