0


Hip & Happening

Frima Pickles is ooit begonnen in Utrecht, maar gelukkig hebben de eigenaren niet stilgezeten en ook in het fijne Den Bosch een vestiging geopend. In de mooie en gezellige Kerkstraat vind je Firma Pickles. Ingeklemd tussen de Markt en de Parade.


Bij Pickles kun je terecht voor de lekkerste burgers, van het mooiste vlees. Want dat vlees is 100% biologisch en 100% Maas, Rijn en Ijssel-rund, wat betekent dat deze dieren een beter leven hebben gehad én tijdens hun leven minder milieubelastend zijn geweest. Heb je het niet zo op vlees? Probeer dan eens de puike vegaburgers van Pickles.


Bij een goede burger, past natuurlijk een betere wijn en ook daarvan hebben ze bij Pickles kaas gegeten. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Omdat je niet kunt reserveren, is er altijd wel een plekje vrij! Eten aan de bar kan ook. Kom snel langs en beleef een geweldige avond!


Menu van restaurant
Firma Pickles Den Bosch

Burgers

The Pickles Burger
MRIJ rund, sla, tomaat, acetosjalotten, mayo, mosterd, Heiz Ketchup

€ 14.75

Tonijn Burger
tonijnburger, wasabimayonaise, ui in miso, little gem en komkommer met yuzu

€ 19.00

Pickles Goes Vegan
Moving Mountain Burger (vegan), sla, tomaat, acetosjalotten, mayo, mosterd, Heinz Ketchup

€ 15.75


Geschreven over restaurant Firma Pickles Den Bosch

img

Firma Pickles met burgers en wijn naar Den Bosch

Firma Pickles komt naar Den Bosch. Naast de Markthal in Rotterdam, de pier in Scheveningen, Centraal Station Den Haag en thuisbasis Utrecht komt Pickles nu naar Den Bosch. Firma Pickles is in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen en Joris Visser in de Drieharingstraat te Utrecht.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?