0


Classy & Cool

Brunswick kun je vinden in een heerlijk rustige uithoek van het drukke Nijmeegse stadscentrum. Niet ver van het groene Valkhof en Hunnenpark.

 

Na heel wat jaren horecaervaring en het grootbrengen van STOOM beer & food, was het voor Edo en Laila tijd om zelf weer op de vloer te staan in een kleinere zaak. In 2019 hebben zij daarom restaurant Brunswick geopend.

 

Hier word je culinair verrast! Kom langs voor een gezellige borrel of een heerlijk diner met gerechten zoals risotto met rollade van kippendij of ga voor de stamppot wilde spinazie! 


Menu van restaurant
Brunswick

Klein gerecht

Thaise mosselen
Met kokos, gember en citroengras

€ 6.00


Hoofdgerecht

Couscous met gegrilde lamsbout
Met saus van pruimen, geroosterde pompoen, pastinaak, aubergine en amandel

€ 18.50

Curry van cannellinibonen
Met zoete aardappel, naanbrood, crème fraîche, geroosterde tuinbonen, amandel en frisse muntsalade

€ 14.50


Nagerecht

Lemoncurdtaart
Met crispy noten en mascarponecrème

€ 6.50


Geschreven over restaurant Brunswick

img

Brunswick Nijmegen: culinaire verrassingen voor eetcaféprijzen

Afgelopen zomer werd bekend dat restaurant Het Savarijn na 35 mooie jaren ging sluiten. Inmiddels zit er een nieuwe zaak in het pand: Brunswick.

indebuurt.nl

img

Nieuw in de regio: Brunswick | UIT Nijmegen

Kersverse adressen om lekker te shoppen, eten, drinken, uitgaan of slapen in het Rijk van...

www.uitnijmegen.nl

img

Brunswick in Nijmegen: een eetcafé, maar dan meer

OVER DE TONG - Brunswick in Nijmegen zegt een eetcafé te zijn. En dan denk je toch vooral aan bier, en dan ook nog friet met mayonaise en satévlees. We komen tot een heel andere conclusie. Het is een eetcafé, waar je echt prima kunt eten. De entree van Brunswick is een fraaie. De gevel van het hoekpand is mooi en bij binnenkomst staat meteen een vrolijk hoofd voor je neus die je welkom heet. Even voor degenen die de Nijmeegse horeca volgen: dit nieuwe restaurant zit op de plek waar voorheen 35 jaar het Savarijn kookte. De inrichting is licht, met veel witte en zachtbruine tinten, grote ramen en groene planten. Eigenlijk is het heel strak, maar ik ervaar het absoluut niet als kil. Eerder rustgevend bijna, doordat alle toeters en bellen zijn weggelaten. Mooi gedaan, en het geeft een heel eigen sfeer en dat is fijn tussen de vele concept-horecazaken.

www.gelderlander.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?