0


Classy & Cool

In het iconische gebouw Felix Meritis vind je op de begane grond restaurant Felix. Onder leiding van Floris van Straalen zal de keukenbrigade je verwennen met een heerlijk menu.

 

Je kiest zelf het aantal gangen, maar wat je gaat eten? Dat weet je nog niet! Wat je wel weet is dat er wordt gekookt in de stijl van de New Dutch Cuisine. De basis ligt bij gezond eten, zorg voor de aarde, minder verspilling en eerlijke prijzen! Laat je verrassen!

Geschreven over restaurant Felix

img

Restaurant Felix opent de deuren in Felix Meritis aan de Keizersgracht

Begin 2020 heropent het totaal gerenoveerde cultuurhuis, genaamd Felix Meritis, aan de Keizersgracht in Amsterdam. In het verleden openden al meerdere pop-up restaurants in het monumentale pand. Maar voor het eerst in de geschiedenis van Felix Meritis zal een vaste chef de keuken er gaan bestieren in het restaurant dat werd gedoopt tot Restaurant Felix. Het imposante gebouw aan de Keizersgracht is in 1788 geopend door een genootschap van 40 wetenschappers, kunstenaars, ondernemers …

www.missethoreca.nl

img

Team Felix aangevuld met maître en sommelier

Sander van Loenen Martinet wordt de nieuwe maître d’ van Restaurant Felix in Amsterdam. Saskia Smeenk wordt er de sommelier. Beiden hebben jarenlange ervaring in Hotel Okura. Restaurant Felix, is gehuisvest in het compleet gerenoveerde cultuurhuis Felix Meritis. Begin 2020 zal het restaurant zijn deuren openen. Na 7 jaar bij Hotel Okura te hebben gewerkt en twee jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor het totaalconcept van De Belhamel heeft Sander Van Loenen Martinet …

www.missethoreca.nl

img

Floris van Straalen wordt de chef van restaurant Felix in Amsterdam - THE CITIZEN

Floris van Straalen is de chef die straks aan het roer staat van fine-dining restaurant Felix. Begin 2020 opent Felix in het statige Fleix Meritis.

thecitizen.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?