0


Hip & Happening

Vers, natuurlijk, biologisch en zo eerlijk mogelijk, dat is waar BY-KEES voor staat. Bij deze schattige lunchroom wordt koffie to lunchgerechtjes met een extra twist gemaakt. Ook zijn ze gek op homemade taarten en anderen zoetigheden.

 

Heb je en dieet of allergie? Dan ben je aan het goede adres. Alles kan BY-KEES, de huiskamer in de stad waar je je echt thuis voelt. 


Menu van restaurant
By Kees

Lunch

Soep van Kees
Elke keer verschillend + speltbrood

€ 5.95

Falafel bowl
Bowl van quinoa, sla, zwarte bonen, tomaat, mango, champignon, aubergine, koriander, falafel met appel

€ 14.95

Home-Made gebak
Gemaakt van eerlijke en verantwoorde ingredienten

€ 4.40


Geschreven over restaurant By Kees

img

Pas op: overstekende obers By Kees

HEERENVEEN - Pas op: overstekende obers. Sinds dit weekend staat er nieuw verkeersbord aan de rand van het terras van By Kees aan de Vleesmarkt, dat waarschuwt voor overstekende mensen met een dienblad. Al een paar jaar breidt het koffie- en lunchzaakje in de zomer zijn terras uit naar de overkant van de weg, ook voor café de Swetser staan tafeltjes. Maar dat betekent wel dat er met volle dienbladen heen en weer gelopen wordt. Om te voorkomen dat de koffie, smoothies en broodjes op de grond belanden, waarschuwt het bord de langslopende en -fietsende voorbijgangers. Eigenaar Marianne Keesman: ,,We moeten echt heel goed opletten. Andere horeca daar is pas ‘s avonds open, dus het is er vrij rustig. Mensen sjezen er echt als een gek langs. We moeten goed uitkijken, links-rechts-link, voor we oversteken met ons blaadje met spullen.”

heerenveensecourant.nl

img

By-Kees gestart met bezorgservice

HEERENVEEN - By-Kees is gestart met een bezorgservice. Daarmee wordt volgens het restaurant voldaan aan een vraag vanuit klanten. Het bezorgen gebeurt vooralsnog in een straal van tien minuten rijden rondom By-Kees. Vorig jaar al kocht By-Kees een auto om te kunnen bezorgen. ,,Nu zijn we er klaar voor”, zegt Marianne Keesman, moeder van eigenaresse Shame van By-Kees en medewerker in het restaurant. Keesman: ,,By-Kees is tweeënhalf jaar geleden gestart vanuit idealisme om anderen net als wijzelf lekker te kunnen laten eten, zonder dat er allerlei toevoegingen in de producten zitten. Al heel snel vroegen klanten of wij ook gingen bezorgen. Dat is nu dus het geval.” Voor meer informatie zie by-kees.nl.

heerenveensecourant.nl

img

Food hotspot #8 | Lekker lunchen bij By Kees in Heerenveen! - Anna Jirina

Zo sprak ik laatst gezellig af met Kim in Heerenveen en gingen we gezellig lunchen bij een hele toffe hotspot genaamd By Kees. Kijk je mee?

annajirina.nl

img

Fit with Marit - Hotspot in Heerenveen: BY-KEES

Als oprjochte Fries, geboren en getogen in en rondom Heerenveen, kan een Friese hotspot zeker niet ontbreken op mijn blog. En wat voor één: BY-KEES. Een

www.fitwithmarit.nl

img

Hotspot: By Kees

Ergens wat drinken, lunchen of 's avonds een hapje eten, ik ben er dol op! Dit doe ik dan ook zeer regelmatig met mijn vriend of met vriendinnen. Leuke, nieuwe restaurants, koffiebars en ande…

www.rithika.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?