0


Classy & Cool

Bistronomie 't Parkje is gevestigd in één van de oudste panden in het hart van bergen en is sinds eind 2019 bekroond met een Bib Gourmand door Michelin. De Bib Gourmand onderscheiding is onder andere een waardering voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

 

Wanneer je binnen loopt waan je in de jaren '50 en jaren '70. De ingrediënten die worden gebruikt zijn veelal biologisch en van lokale leveranciers. Helemaal bijzonder is hu eigen biologische moestuin met een appelboom, een eigen weide ect. 

 

Zeker de moeite waard om een keer langs te gaan!


Menu van restaurant
Bistronomie 't Parkje

Voorgerecht

Krokant gebakken kalfszwezerik
met truffel en peulvruchten

€ 22.00


Hoofdgerecht

Hele kreeft
met spinazie, gegratineerd met Hollandaisesaus en parmezaanse kaas

€ 35.00


Nagerecht

Cheesecake
Van pompoen en citrus, gesuikerde pompoen en gember roomijs

€ 10.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant Bistronomie 't Parkje

img

Bistronomie ’t Parkje in Bergen: Amsterdammer uit z'n comfortzone

Anja Henneman, voormalig topmodel en muze van Frans Molenaar, benadrukt meteen dat dit horeca-avontuur geen one-woman operatie is. En ook al fungeert ze liever niet als uithangbord, ze geeft hier wel degelijk een oogverblindend visitekaartje af. Same

www.derestaurantkrant.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?