0


Classy & Cool

Welkom thuis! Dat is de beleving die Eethuis Twintig wil overbrengen. Kom en laat al je zorgen van je afglijden, geniet van een heerlijke lunch of een lekker wijntje. Naast een heerlijk omgeving, heeft Eethuis Twintig een heerlijke, diverse kaart.
 

De dames en heren van Twintig vinden ze het belangrijk om gezonde producten te gebruiken. Zo hebben ze bijvoorbeeld veel aandacht voor groenten! 
 

Ben jij er ook klaar voor om met open armen te ontvangen worden? Kom gezellig langs bij Eethuis Twinitg! 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 34,50

Geschreven over restaurant Eethuis Twintig

img

Eethuis Twintig in Tilburg: veel aandacht voor groenten

Lifestyle-restaurant Eethuis Twintig in Tilburg heeft veel aandacht voor groenten bij de gerechten. Ook het interieur in het oude fabriekspand gooit hoge ogen. Het is voor een kok de meest lastige periode van het jaar, zo halverwege de winter. Het wildseizoen zit er grotendeels op en de jonge lentegroenten en lammetjes laten nog even op zich wachten. Als je dan als kok tóch een mooi menu in elkaar kunt draaien, heb je wat in je mars. We zijn dus benieuwd wat de chef voor ons in petto heeft. Bij binnenkomst in Eethuis Twintig, sinds 9 maanden gehuisvest in de voormalige regenkledingfabriek Falcon aan de Piushaven in Tilburg, worden we vriendelijk onthaald. We nemen plaats in het midden van de zaak, omdat we graag zicht hebben op de halfopen keuken. Maandmenu en verrassingsmenu De menukaart bestaat uit verschillende vellen papier die handig bij elkaar worden gehouden op een clipboard, en telt een à la carte-kaart die wisselt per seizoen, een maandmenu en een verrassingsmenu. Ik besluit de chef de vrije hand te geven en kies voor het verrassingsmenu. Attent wordt er geïnformeerd of ik ergens niet van houd en of ik ergens allergisch voor ben. Mijn tafelgenote gaat voor het maandmenu. Voor wie vegetarisch wil eten: de kaart biedt een ruime keuze. Beiden nemen we het wijnarrangement, al vinden we dat met bijna 6 euro per glas ietwat hoog geprijsd. Een glas kraanwater is gratis. Prettig. Zodra de ober richting de keuken is verdwenen met de bestelling is opgenomen geven we onze ogen eens goed de kost. Want dit restaurant is tegelijk een interieurzaak, waar alles te koop is behalve het personeel. De tafels, stoelen, kastjes, vazen, zelfs het mooie glaswerk op tafel kun je aanschaffen. Het meubilair is een mix van vintage en design, wat het restaurant een gezellige huiselijke uitstraling geeft. Ilse Reeuwijk 24-02-16, 22:45 Laatste update: 17:45 Bron: brabantsdagblad

www.bd.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?