0


Hip & Happening

Bij GalleriAAA voel je je op je gemak. In de ruime en lichte ruimte heb je het gevoel alsof je in Zuid-Europa aan het dineren bent. Op het menu vind je dan ook de lekkerste gerechten uit Spanje, Italië en Frankrijk.  In het restaurant hangt kunst van het AAAfresh- collectief, een samenwerking van 3 Rotterdamse hedendaagse kunstenaars. Dineren in GaleriAAA is een beleving!

 

Het menu wisselt met de seizoenen mee zodat je altijd de meest verse ingrediënten op je bord krijgt. Vooral de ruime keuze aan antipasti en tapas om te delen maakt de experience compleet. En tijdens het wachten op de volgende gang kun je op je gemak even naar de gallerij lopen. Hoe cool is dat?

 

Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,00

Geschreven over restaurant GaleriAAA

img

Italiaans eten in een kunstgalerij bij GaleriAAA by Mangiare

Wie mijn blog regelmatig leest, weet dat ik graag in het Oude Noorden kom. De laatste tijd heb ik de wijk alleen veel te weinig bezocht. Een paar weken geleden besloot ik daarom om weer eens een bezoekje te schenken aan de Zwaanshals. Daar stuitte ik op een nieuw Italiaans restaurant midden in een kunstgalerie: GaleriAAA by Mangiare Mijn interesse was meteen gewekt, dus ‘s avonds ging ik terug om er te eten. Zoals altijd was ik vergeten te reserveren en was er dan ook geen plek meer. Een paar weken open, maar nu al heel populair dus. Gelukkig mochten we wel aan het tafeltje buiten zitten. Zo zaten we niet tussen de grote kunstwerken die aan de groene muren hangen, maar ach… Het uitzicht aan de kade is ook best leuk. Menu GaleriAAA by Mangiare werkt – net als de andere filialen van Mangiare – niet met een vast menu. Om achter het menu te komen, moet je goed luisteren naar de ober, die weet namelijk alle gerechten uit zijn hoofd en kan deze zo aan je opdragen. Knap en indrukwekkend, maar heel praktisch is het niet. Je weet namelijk niet hoe duur alles is en als je er nog even over wil nadenken, moet je het zelf ook allemaal onthouden. Lees verder in de blog van Elize010

www.elize010.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?