0


Hip & Happening

Restaurant Dertien in Rotterdam aan de Schiedamse vest, wat een bijzondere pek! Er wordt gewerkt met seizoensproducten, zoveel mogelijk uit Nederland. Er is veel aandacht voor pickles, fermenteren en inleggen. En er wordt enkel op de houtoven en grill gekookt.

 

Een originele kaart met 13 gerechten. Moeilijk kiezen? Ga dan voor een 3-,4-,5- of 6-gangen menu met een bijpassend wijnarrangement.

 

Een culinaire beleving, voor zowel lunch als diner!

 


Menu van restaurant
Dertien

Gerechten

Huisgerookte forel
veloute, venkel, salty fingers, tobiko kaviaar, kappertjes

€ 13.00

Heilbot
schaaldieren schuim, lamsoor, zeemede, zeekraal, gepofte cherry tomaat

€ 13.00

Gepofte knolselderij
peterseliewortel, paddenstoelen crème, chips van peterseliewortel en zomertruffel

€ 13.00


Dessert

Lychee sorbet
amandel biscuit, framboos, gefermenteerde perzik, dragonsiroop

€ 13.00

Gemarineerde aardbeien
champagne sabayon, huisgemaakte vanille roomijs

€ 13.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,50

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?