0


Klassiek & Verfijnd

Chef Joris Gerrits en zijn team laten je kennismaken met gerechten geïnspireer op de "Dutch Cuisine". De seizoenen en de lokale omgeving inspireren steeds weer om tot de meest verrassende smaakcombinaties te komen.

 

Ontspan, kom tot rust en geniet van het culinaire avontuur terwijl je uitkijkt op de prachtige skyline van Hanzestad Deventer en de IJssel.


Menu van restaurant
IJssel

Voorgerecht

Ree
Terrine van Hollandse reegeit, Lardo en Zoetzure bietjes

€ 16.00


Hoofdgerecht

Skrei
Op de huid gebakken Skrei, Oesterzwam en Deventer stokvis

€ 26.00


Dessert

Soufflé
Citroenmelisse, vanille en bloemenhoning

€ 10.00


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 42,00

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?