0


Classy & Cool

Live, Taste, Learn & Work, Celebrate, Rember, vanaf nu zal niets meer zijn wat het ooit was. Ingenhousz doet de dingen graag op een andere manier, The new school way. Welkom bij Ingenhousz Breda

Vergaderen, lunchen, dineren, borrelen en feesten met uw bedrijf of vrienden op een inspirerende en historische kloosterlocatie.

Dit alles in het bruisende zuiden van Nederland, Breda. Een perfecte ontmoetingsplek met diverse unieke ruimtes, gratis parkeren WI-FI en op loopafstand van centrum!

 

Vergeet restaurants zoals je ze gewend bent. Vergeet standaardmenu’s vol beproefde recepten. Bij Ingenhousz draait alles om smaak, ervaring en beleving. Proef verse ingrediënten rechtstreeks uit onze eigen urban farm en laat je verrassen door smaaksensaties die je nog niet kende. Hier ontdek je eten op een nieuwe manier; the new school way.

Het horecagedeelte van Ingenhousz bestaat niet alleen uit een restaurant en een terras met veel intieme door groen omgeven hoekjes, maar o.a. ook uit een wijn- en cocktailbar. De fantasierijke Franse keuken weet wereldgerechten op creatieve wijze te combineren met gezonde streekproducten. Een gedeelte van de menukaart is vegan en alle menu’s zijn gebaseerd op pure smaakbeleving en het (opnieuw) ontdekken van ingrediënten.


Menu - restaurant Ingenhousz Breda


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 39,50

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?