0


Klassiek & Verfijnd

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea in het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.

 

Chefkok Stefan Gasman is gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame en lokale ingrediënten.

 

Sander Nordsiek, Chris Bos en Cynthia Degenhardt en hun team zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een voortreffelijke lunch of diner.

 

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor in Almere. Nog trotser zijn wij op de toekenning voor 2020 van de Bib Gourmand van Michelin (als enige restaurant in Flevoland), wederom opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en de 12 punten in de Gault&Millau gids.

 

Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

 

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!


Menu - restaurant Brasserie Bakboord


Gemiddelde prijs per menu

(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen,
exclusief drank)

€ 37,00

Geschreven over restaurant Brasserie Bakboord

img

Edwin Takens nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord heeft een nieuwe kapitein aan het roer. Chef-kok Edwin Takens neemt het enige restaurant in Flevoland met een Bib Gourmand over.

www.missethoreca.nl

Dit is misschien wel de lekkerste nieuwsbrief die je gaat tegenkomen. Zullen we je op de hoogte houden?