TOTT Groningen Gallery
TOTT Groningen Gallery
TOTT Groningen Gallery

Ontdek TOTT Groningen tijdens de WijnSpijs Wandeling!

Hip & Happening

Restaurant TOTT Groningen

Welkom bij TOTT Groningen, de plek waar je kunt genieten van heerlijk eten met een Aziatisch tintje! TOTT staat voor Talk Of The Town en is opgericht door twee jonge ondernemers, Jasper Nijboer en Pier Peelen, met veel ervaring in de horeca. Gelegen aan het Schuitendiep 48 in Groningen, zijn ze sinds de zomer van 2021 geopend en hebben ze al vele gasten mogen verwelkomen.
 

Bij TOTT Groningen wordt er met zorg en vakmanschap gekookt. Hun specialiteit is de op houtskool gegrilde Saté, die de smaakpapillen verwent met authentieke Aziatische smaken en moderne culinaire technieken. Maar ook voor visliefhebbers en vegetariërs hebben ze een gevarieerd en smaakvol aanbod op hun menukaart.
 

Naast het heerlijke eten, kun je bij TOTT Groningen ook genieten van een uitgebreide drankenkaart met cocktails, speciaalbieren en wijnen. Hun bartenders en bediening staan klaar om je te adviseren en je te laten kennismaken met de verrassende smaken die zij te bieden hebben.
 

De levendige en bruisende sfeer van TOTT Groningen is een ware beleving. Hun passie voor lekker eten, gastvrijheid en gezelligheid zie je terug in elk detail van hun zaak. Je wordt verwend met overheerlijke gerechten en kunt genieten van de gezellige ambiance. Dus kom langs en laat je verwennen bij TOTT Groningen, waar eten en drinken een culinaire ervaring zijn!

Details van Restaurant TOTT Groningen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag vanaf 15:00

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?