Bar 1672 Gallery
Bar 1672 Gallery
Bar 1672 Gallery
Bar 1672 Gallery
Classy & Cool

Restaurant Bar 1672

Ontdek de unieke culinaire wereld van Bar 1672, waar hoogstaande gerechten samenkomen met aandacht voor detail, originaliteit en een vleugje eigenzinnigheid. Het menu biedt het beste lokale vlees, vis en seafood, verrassende vergeten groenten en seizoensverse oesters. Laat je verrassen door diverse cocktails die je nergens anders zult vinden en geniet van zorgvuldig geselecteerde en verzorgde wijnen.
 

Gelegen in het bruisende hart van de historische binnenstad van Groningen, op de plek waar vroeger schepen hun handel dreven, vind je Bar 1672. Deze bijzondere bar belichaamt een rijke artistieke geschiedenis en biedt een onvergetelijke ervaring met heerlijke dranken en gerechten.
 

Stap binnen in de classy ambiance van Bar 1672, met een vleugje art deco, waar je kunt ontspannen en genieten van buitengewoon lekker eten. Proef van verrukkelijke cocktails, exclusieve champagnes, kwaliteitswijnen en smaakvolle bieren. De keukenbrigade heeft zich laten inspireren door culinaire invloeden van over de hele wereld, en bereidt gerechten op een duurzame manier met nadruk op het minimaliseren van voedselverspilling.
 

Laat je verwennen bij Bar 1672, waar een unieke culinaire ervaring wordt gecombineerd met een stijlvolle ambiance en aandacht voor duurzaamheid. Ontdek de smaakvolle creaties, laat je verrassen door de innovatieve twist en geniet van een onvergetelijke culinaire reis vol smaak en gastvrijheid.

Details van Restaurant Bar 1672

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 12:00
Zondag gesloten

Meer Info

Locatie

Is dit restaurant gesloten? Of klopt er iets anders niet?